"De onderneming had de pech om in een crisisperiode van start te gaan en heeft zware klappen gekregen," verklaart Vera Hilt, vakbondssecretaris bij de GNC, in de krant Grenz-Echo.

Leën Print waar 20 mensen werkten, was de oude vellendrukkerij van Grenz-Echo. Die was in 2008 afgesplitst van de groep en overgenomen door Stijn Leën, die ook bestuurder is van Leën Offsetdruk in Hasselt. De twee bedrijven hadden echter geen structurele band en het failliet van Leën Print heeft geen invloed op de activiteiten van de Limburgse drukkerij. Leën Print was een handelsdrukkerij die producten zoals brochures, catalogi, tijdschriften, enz. maakte.

"De onderneming had de pech om in een crisisperiode van start te gaan en heeft zware klappen gekregen," verklaart Vera Hilt, vakbondssecretaris bij de GNC, in de krant Grenz-Echo. Leën Print waar 20 mensen werkten, was de oude vellendrukkerij van Grenz-Echo. Die was in 2008 afgesplitst van de groep en overgenomen door Stijn Leën, die ook bestuurder is van Leën Offsetdruk in Hasselt. De twee bedrijven hadden echter geen structurele band en het failliet van Leën Print heeft geen invloed op de activiteiten van de Limburgse drukkerij. Leën Print was een handelsdrukkerij die producten zoals brochures, catalogi, tijdschriften, enz. maakte.