Uit het bericht:

De Raad van Bestuur van Febelgra heeft tijdens een bijzondere vergadering van 19 oktober beslist om de dagelijkse leiding van de federatie over te hevelen naar Marc Vandenbroucke. Deze functie van algemeen directeur werd voorheen waargenomen door Philippe Van Ongevalle.

Philippe zal na verdere samenspraak met de Febelgra leiding en op vrijblijvende wijze beschikbaar zijn om enkele economische en politieke dossiers te ondersteunen gedurende een bepaalde termijn.

Marc was reeds actief als bestuurslid binnen Febelgra. Hij heeft daarnaast vooral als hr-directeur (nvdr: HR-manager bij Corelio Printing) een carrière opgebouwd in de dienstverlening, de farmaceutische én de grafische industrie. Marc zal naast de operationele leiding de focus leggen op de hervorming van de bestaande federatie. De algemene doelstelling voor de komende maanden is de federatie verder te moderniseren en de dienstverlening aan de leden te optimaliseren met het ganse Febelgra team.

Het bundelen van bepaalde activiteiten en dienstverleningen in synergie met enkele gelijkaardige federaties is hierbij één van de strategische oefeningen die de komende maanden intensief zullen gemaakt worden.

Uit het bericht:De Raad van Bestuur van Febelgra heeft tijdens een bijzondere vergadering van 19 oktober beslist om de dagelijkse leiding van de federatie over te hevelen naar Marc Vandenbroucke. Deze functie van algemeen directeur werd voorheen waargenomen door Philippe Van Ongevalle.Philippe zal na verdere samenspraak met de Febelgra leiding en op vrijblijvende wijze beschikbaar zijn om enkele economische en politieke dossiers te ondersteunen gedurende een bepaalde termijn. Marc was reeds actief als bestuurslid binnen Febelgra. Hij heeft daarnaast vooral als hr-directeur (nvdr: HR-manager bij Corelio Printing) een carrière opgebouwd in de dienstverlening, de farmaceutische én de grafische industrie. Marc zal naast de operationele leiding de focus leggen op de hervorming van de bestaande federatie. De algemene doelstelling voor de komende maanden is de federatie verder te moderniseren en de dienstverlening aan de leden te optimaliseren met het ganse Febelgra team.Het bundelen van bepaalde activiteiten en dienstverleningen in synergie met enkele gelijkaardige federaties is hierbij één van de strategische oefeningen die de komende maanden intensief zullen gemaakt worden.