Het duurzaamheidscongres van Febelgra vindt plaats in de hoofdzetel van KBC in Brussel. "Dit evenement biedt een unieke kans om diepgaande inzichten te verkrijgen en concrete stappen te zetten richting een duurzame bedrijfsstrategie, iets wat jouw klanten verwachten", kondigt de sectorfederatie op zijn website aan.

Febelgra heeft een programma uitgewerkt dat een volledig overzicht biedt van alles wat je anno 2024 over duurzaamheid moet weten. Dat gaat van de toekomstige wetgevingen tot de praktische invoering van duurzaamheidsstrategieën binnen de eigen onderneming.

"Ook maak je kennis met ClimateCalc 2.0, de referentie voor CO2-voetafdrukberekening in de grafische sector", geeft Febelgra nog mee. Vanaf 13.15 uur staan er acht uiteenzettingen op het programma met verschillende experts in duurzame ontwikkeling (KBC, VBO, VIGC, Material Mastery, enz.).

Het duurzaamheidscongres van Febelgra vindt plaats in de hoofdzetel van KBC in Brussel. "Dit evenement biedt een unieke kans om diepgaande inzichten te verkrijgen en concrete stappen te zetten richting een duurzame bedrijfsstrategie, iets wat jouw klanten verwachten", kondigt de sectorfederatie op zijn website aan.Febelgra heeft een programma uitgewerkt dat een volledig overzicht biedt van alles wat je anno 2024 over duurzaamheid moet weten. Dat gaat van de toekomstige wetgevingen tot de praktische invoering van duurzaamheidsstrategieën binnen de eigen onderneming. "Ook maak je kennis met ClimateCalc 2.0, de referentie voor CO2-voetafdrukberekening in de grafische sector", geeft Febelgra nog mee. Vanaf 13.15 uur staan er acht uiteenzettingen op het programma met verschillende experts in duurzame ontwikkeling (KBC, VBO, VIGC, Material Mastery, enz.).