Gedurende drie dagen is het programma van eurobest gevuld met seminaries, workshops en netwerkactiviteiten. Hierbij staan inspiratie, leren, interactie, debat en een gezonde dosis competitie centraal. Het evenement sluit op de laatste avond af met een awards ceremony. Dan bekroont een professionele jury de beste inzendingen uit een hele reeks communicatiecampagnes in 18 verschillende categorieën.

Dankzij de steun van FESPA, de internationale organisatie voor digital print, is Febelgra dit jaar trotse partner van het evenement. Met het partnership willen Febelgra en FESPA het belangrijke signaal geven dat print in alle mogelijke vormen een onontbeerlijk communicatiemedium is en blijft. Eurobest is een unieke opportuniteit, aangezien hier de belangrijkste klanten van de leden van Febelgra bij elkaar zijn. Febelgra is daarom onder meer exclusieve partner van de award categorieën 'print' en 'print & poster craft'.

In de aanloop van en tijdens zal Febelgra bovendien de inspiratieblog 'www.iloveprint.be' promoten. Op dit platform kunnen grafische professionals -volledig gratis- cases posten van hun eigen werk, met foto's, extra informatie en contactgegevens. De beroepsorganisatie roept dan ook op om projecten in te sturen, die zo bij de bezoekers van het festival bekend gemaakt kunnen worden.

Gedurende drie dagen is het programma van eurobest gevuld met seminaries, workshops en netwerkactiviteiten. Hierbij staan inspiratie, leren, interactie, debat en een gezonde dosis competitie centraal. Het evenement sluit op de laatste avond af met een awards ceremony. Dan bekroont een professionele jury de beste inzendingen uit een hele reeks communicatiecampagnes in 18 verschillende categorieën.Dankzij de steun van FESPA, de internationale organisatie voor digital print, is Febelgra dit jaar trotse partner van het evenement. Met het partnership willen Febelgra en FESPA het belangrijke signaal geven dat print in alle mogelijke vormen een onontbeerlijk communicatiemedium is en blijft. Eurobest is een unieke opportuniteit, aangezien hier de belangrijkste klanten van de leden van Febelgra bij elkaar zijn. Febelgra is daarom onder meer exclusieve partner van de award categorieën 'print' en 'print & poster craft'.In de aanloop van en tijdens zal Febelgra bovendien de inspiratieblog 'www.iloveprint.be' promoten. Op dit platform kunnen grafische professionals -volledig gratis- cases posten van hun eigen werk, met foto's, extra informatie en contactgegevens. De beroepsorganisatie roept dan ook op om projecten in te sturen, die zo bij de bezoekers van het festival bekend gemaakt kunnen worden.