Fedrigoni Benelux opent in Brussel een tweede showroom

25/04/16 om 00:35 - Bijgewerkt om 00:35

Fedrigoni Benelux heeft op donderdag 21 april zijn nieuwe showroom ingehuldigd: The Paper Factory Brussels. Eerder, op 1 maart 2016, had Fedrigoni al een eerste showroom in Amsterdam geopend.

Fedrigoni Benelux opent in Brussel een tweede showroom

The Paper Factory is een ruimte die volledig aan het papier gewijd is en waar alle stalen van het gamma van Fedrigoni en Fabriano (tekenpapier) onder één dak te vinden zijn. "De showroom ligt op een karaktervolle plek, waar zich talrijke jonge bedrijven gevestigd hebben," aldus Fedrigoni Benelux.

The Paper Factory wil een plek zijn waar vakmensen hun klanten kunnen ontmoeten en adviseren. Grafici, productieverantwoordelijken, communicatiedirecteurs kunnen er hun drukprojecten uitwerken, of zich beter vertrouwd maken met de mogelijkheden van het assortiment van Fedrigoni en Fabriano, of nog interessant drukwerk bekijken. In tegenstelling tot de eerste showroom die in Amsterdam geopend werd, kunnen mensen uit de grafische sector er ook papier en enveloppen in kleine hoeveelheden kopen - de beschikbare formaten zijn A4 en 70 x 100 cm. Op het ogenblik echter zijn bezoeken alleen maar op afspraak mogelijk en is de website nog in opbouw.

Daarnaast worden in de showroom een keer per maand - het hele jaar door - ook workshops en conferenties georganiseerd.

Adres: The Paper Factory, Huidevettersstraat 62, 1000 Brussel.

Lees meer over: