Na een eerste poging in 2011, kondigde Fedrigoni een tweede keer een beursgang aan voor 29 oktober van dit jaar. In een persmededeling van 23 oktober zegt de onderneming uit Verona af te zien van dit project. De fabrikant rechtvaardigt zijn beslissing door de verslechterde marktomstandigheden tijdens de periode van de openbare aanbieding (IPO) die op 23 oktober eindigde.

Fedrigoni dat een sterke concurrentiepositie heeft en financieel solide is, bevestigt zijn plannen voor verdere groei en oniwkkeling. Het bedrijf voegt eraan toe dat een IPO een strategische doelstelling blijft, vooral gezien de sterke waardering en belangstelling van Italiaanse en internationale investeerders.

Fedrigoni wilde 35% van zijn aandelenkapitaal naar de beurs brengen waarvoor het een waarde van 654 miljoen euro in gedachten had.

Na een eerste poging in 2011, kondigde Fedrigoni een tweede keer een beursgang aan voor 29 oktober van dit jaar. In een persmededeling van 23 oktober zegt de onderneming uit Verona af te zien van dit project. De fabrikant rechtvaardigt zijn beslissing door de verslechterde marktomstandigheden tijdens de periode van de openbare aanbieding (IPO) die op 23 oktober eindigde.Fedrigoni dat een sterke concurrentiepositie heeft en financieel solide is, bevestigt zijn plannen voor verdere groei en oniwkkeling. Het bedrijf voegt eraan toe dat een IPO een strategische doelstelling blijft, vooral gezien de sterke waardering en belangstelling van Italiaanse en internationale investeerders.Fedrigoni wilde 35% van zijn aandelenkapitaal naar de beurs brengen waarvoor het een waarde van 654 miljoen euro in gedachten had.