Uit het persbericht:

Femalabel heeft ruim 15 jaar ervaring in digitale labeldruk. Het bedrijf koos in 2012 voor de Xeikon oplossingen. Nu er aan de capaciteit nog hogere eisen worden gesteld, besliste Femalabel te upgraden naar twee Xeikon CX3 digitale etikettenpersen (ook wel Cheetah genoemd). Naast de hoge kwaliteit was vooral snelheid een belangrijke reden voor deze beslissing. Wim Feys, CTO bij Femalabel, verklaart: "We groeien sterk in de productie van speciale etiketten en variabel drukwerk. Om deze vraag aan te kunnen moest de capaciteit sterk omhoog. Daarnaast is het bedrukken van kunststof een belangrijke vraag van onze klanten. Met de Xeikon CX3 hebben we hiervoor de oplossing, met dezelfde hoge kwaliteit op de gevraagde substraten."

Een van de specialiteiten van Femalabel is de productie van multilayer oftewel Peel & Reveal Labels. Het gaat om booklets in labelvorm die veel informatie kunnen bevatten. Voor bepaalde markten is het ook van belang dat etiketten naast een aantrekkelijke marketinguiting de wettelijk vereiste informatie bevatten. "Dit vraagt om een hogere output dan bij reguliere labels," vertelt Feys. "De hoeveelheid drukwerk die nodig is voor een multilayer-label is veel groter. Een constante hoge productiesnelheid is daarom nog belangrijker."

Naast digitale productieapparatuur, heeft Femalabel UV-offset in huis voor het drukken van de hogere oplages.

Uit het persbericht:Femalabel heeft ruim 15 jaar ervaring in digitale labeldruk. Het bedrijf koos in 2012 voor de Xeikon oplossingen. Nu er aan de capaciteit nog hogere eisen worden gesteld, besliste Femalabel te upgraden naar twee Xeikon CX3 digitale etikettenpersen (ook wel Cheetah genoemd). Naast de hoge kwaliteit was vooral snelheid een belangrijke reden voor deze beslissing. Wim Feys, CTO bij Femalabel, verklaart: "We groeien sterk in de productie van speciale etiketten en variabel drukwerk. Om deze vraag aan te kunnen moest de capaciteit sterk omhoog. Daarnaast is het bedrukken van kunststof een belangrijke vraag van onze klanten. Met de Xeikon CX3 hebben we hiervoor de oplossing, met dezelfde hoge kwaliteit op de gevraagde substraten."Een van de specialiteiten van Femalabel is de productie van multilayer oftewel Peel & Reveal Labels. Het gaat om booklets in labelvorm die veel informatie kunnen bevatten. Voor bepaalde markten is het ook van belang dat etiketten naast een aantrekkelijke marketinguiting de wettelijk vereiste informatie bevatten. "Dit vraagt om een hogere output dan bij reguliere labels," vertelt Feys. "De hoeveelheid drukwerk die nodig is voor een multilayer-label is veel groter. Een constante hoge productiesnelheid is daarom nog belangrijker."Naast digitale productieapparatuur, heeft Femalabel UV-offset in huis voor het drukken van de hogere oplages.