In de aanloop naar het congres van Fespa Belgium had Jean Van Houtryve reeds aangekondigd dat hij het voorzitterschap zou doorgeven. "Ik heb de vereniging mee opgericht, deze maand ben ik drie jaar voorzitter. Het is tijd voor een nieuwe voorzitter die de volgende stap kan zetten." Van Houtryve vond zijn termijn als voorzitter van Fespa Belgium alvast niet saai.

Continuïteit en professionalisering

"Door de coronapandemie was het ook niet gemakkelijk. Voor de officiële oprichting in 2019 was er wel wat weerstand vanuit de sector maar we hebben een goed compromis gevonden en een gemeenschappelijk belang. Ik ben fier op het team en op wat we samen gerealiseerd hebben. Vandaag hebben we tachtig leden. We worden gesteund door 26 sponsors die in ons project geloven. We hebben de 'Belgian Car Wrap Masters' op de rails gekregen, er was het congres. In het belang van de continuïteit is er gewerkt aan de professionalisering van het team. Er is veel werk verzet, maar er is nog veel te doen."

Krachten bundelen

Met Femke Helon komt er een gedreven dame aan het hoofd van Fespa Belgium. Helon werd in 2020 uitgeroepen tot 'Onderneemster van het Jaar'. "Ik vind het een eer om de fakkel van Jean Van Houtryve over te nemen", zegt Femke Helon. "Er is een stevige basis gelegd, Fespa Belgium is klaar om de organisatie op een hoger niveau te tillen. We zullen dat doen door de verschillende stakeholders binnen de sector te verbinden. We moeten de krachten bundelen in deze uitdagende tijden." Helon wil Fespa Belgium tot hét kenniscentrum voor de sector uitbouwen. Met meer aandacht voor jongeren, diversiteit en content.

In de aanloop naar het congres van Fespa Belgium had Jean Van Houtryve reeds aangekondigd dat hij het voorzitterschap zou doorgeven. "Ik heb de vereniging mee opgericht, deze maand ben ik drie jaar voorzitter. Het is tijd voor een nieuwe voorzitter die de volgende stap kan zetten." Van Houtryve vond zijn termijn als voorzitter van Fespa Belgium alvast niet saai."Door de coronapandemie was het ook niet gemakkelijk. Voor de officiële oprichting in 2019 was er wel wat weerstand vanuit de sector maar we hebben een goed compromis gevonden en een gemeenschappelijk belang. Ik ben fier op het team en op wat we samen gerealiseerd hebben. Vandaag hebben we tachtig leden. We worden gesteund door 26 sponsors die in ons project geloven. We hebben de 'Belgian Car Wrap Masters' op de rails gekregen, er was het congres. In het belang van de continuïteit is er gewerkt aan de professionalisering van het team. Er is veel werk verzet, maar er is nog veel te doen."Met Femke Helon komt er een gedreven dame aan het hoofd van Fespa Belgium. Helon werd in 2020 uitgeroepen tot 'Onderneemster van het Jaar'. "Ik vind het een eer om de fakkel van Jean Van Houtryve over te nemen", zegt Femke Helon. "Er is een stevige basis gelegd, Fespa Belgium is klaar om de organisatie op een hoger niveau te tillen. We zullen dat doen door de verschillende stakeholders binnen de sector te verbinden. We moeten de krachten bundelen in deze uitdagende tijden." Helon wil Fespa Belgium tot hét kenniscentrum voor de sector uitbouwen. Met meer aandacht voor jongeren, diversiteit en content.