Fritz Oesterle zal zich vanwege het bereiken van de leeftijdsgrens geen kandidaat stellen voor een nieuwe termijn. Zijn benoeming eindigt aan het einde van de Algemene Vergadering op 25 juli 2024.

Familiale aandeelhouder

Ook Ferdinand Rüesch zal op dat moment de Raad van Toezicht verlaten. Rüesch heeft de Raad laten weten dat hij wenst af te treden en vervolgens alle functies neer te leggen. Aan het einde van het kalenderjaar zal hij ook zijn functie in de verkoop bij Gallus Group overdragen.

"Na ruim 40 jaar dienst in de grafische industrie wil ik op 65-jarige leeftijd graag meer tijd aan mijn gezin besteden", zegt Ferdinand Rüesch. "Heidelberg heeft zich de afgelopen jaren ondanks grote uitdagingen goed ontwikkeld. De directie heeft de juiste strategische maatregelen ingevoerd om de veranderingen in de grafische industrie succesvol het hoofd te bieden en ook om financiële vooruitgang te boeken".

Ferdinand Rüesch is de kleinzoon van de gelijknamige stichter van Gallus, wereldwijd actief in labelpersen. Gallus is sinds 2014 een onderdeel van Heidelberg.

Fritz Oesterle zal zich vanwege het bereiken van de leeftijdsgrens geen kandidaat stellen voor een nieuwe termijn. Zijn benoeming eindigt aan het einde van de Algemene Vergadering op 25 juli 2024.Ook Ferdinand Rüesch zal op dat moment de Raad van Toezicht verlaten. Rüesch heeft de Raad laten weten dat hij wenst af te treden en vervolgens alle functies neer te leggen. Aan het einde van het kalenderjaar zal hij ook zijn functie in de verkoop bij Gallus Group overdragen."Na ruim 40 jaar dienst in de grafische industrie wil ik op 65-jarige leeftijd graag meer tijd aan mijn gezin besteden", zegt Ferdinand Rüesch. "Heidelberg heeft zich de afgelopen jaren ondanks grote uitdagingen goed ontwikkeld. De directie heeft de juiste strategische maatregelen ingevoerd om de veranderingen in de grafische industrie succesvol het hoofd te bieden en ook om financiële vooruitgang te boeken".Ferdinand Rüesch is de kleinzoon van de gelijknamige stichter van Gallus, wereldwijd actief in labelpersen. Gallus is sinds 2014 een onderdeel van Heidelberg.