Michael Ryan, directeur van de Fespa Global Print Expo, onderstreept de diversiteit van de producten die op de Fespa-beurzen getoond zullen worden. "We bieden de bezoekers de mogelijkheid om alles wat ze nodig hebben op één en dezelfde plek te vinden", zegt hij. De bezoekers vinden er oplossingen voor vlakbed- en rotatiedruk, alsook voor zeefdrukcarrousels en afwerkingssystemen. Agfa, Brother, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh en swissQprint hebben hun aanwezigheid al bevestigd met producten voor grootformaatdruk, zeefdruk en textieldruk.

Software

Bezoekers kunnen ook bij softwarebedrijven zoals Caldera, EFI, Fiery en Roq langslopen. Die bedrijven demonstreren er een ruim aanbod: complete workflows van begin tot eind, geautomatiseerde integratie van opdrachten, kleurbeheer en adviezen over automatisering.

Verbruiksgoederen

3A Composites, Antalis, Epson, Hexis SAS, InkTec Europe en Orafol Europe stellen in Amsterdam uiteenlopende dragers en verbruiksgoederen voor. Ze schuiven alternatieve, duurzame en gerecycleerde/recycleerbare materialen naar voren, alsook milieuvriendelijke inkten.

European Sign Expo

Op de European Sign Expo vinden de bezoekers bij meer dan 85 exposanten (Cosign, Domino Sign, EFKA, enz.) oplossingen voor de productie van reclameborden en voor visuele communicatie. In het aanbod: beletteringsproducten, digitale en andere signs, graveertechnieken (traditionele technieken of technieken met zuur), lichtreclames, outdoor dragers en systemen, LED-signs, lasersnijden...

Personalisation Experience

Ook tal van internationale exposanten op de beurs 'Personalisation Experience'. Sommige onder hen pakken uit met software voor gepersonaliseerde ontwerpen, met marketingoplossingen die van variabele gegevens gebruik maken, enz. Enkele namen zijn Antigro, Kit Builder, Mediaclip of nog XMPie. Tajima Europe, PunchCloud en ZSK Stichmaschinen tonen hun recentste materialen en ontwerpdiensten op het vlak van borduurwerk.

Sportswear Pro

De Fespa-editie van 2024 omvat voor het eerst ook het evenement 'Sportswear Pro' waar technieken om sport- en vrijetijdskledij op maat te maken en te decoreren, centraal staan. Allerlei oplossingen - textieldruk, directe druk op film, sublimatiedruk, thermische transferdruk, borduurwerk en lasersnijden - worden in de schijnwerpers gezet. Bedrijven zoals Ara NV, Ricoma, MTC Textile Co, GD Han's Yueming Laser Technologies Co tekenen present.

Michael Ryan, directeur van de Fespa Global Print Expo, onderstreept de diversiteit van de producten die op de Fespa-beurzen getoond zullen worden. "We bieden de bezoekers de mogelijkheid om alles wat ze nodig hebben op één en dezelfde plek te vinden", zegt hij. De bezoekers vinden er oplossingen voor vlakbed- en rotatiedruk, alsook voor zeefdrukcarrousels en afwerkingssystemen. Agfa, Brother, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh en swissQprint hebben hun aanwezigheid al bevestigd met producten voor grootformaatdruk, zeefdruk en textieldruk.Bezoekers kunnen ook bij softwarebedrijven zoals Caldera, EFI, Fiery en Roq langslopen. Die bedrijven demonstreren er een ruim aanbod: complete workflows van begin tot eind, geautomatiseerde integratie van opdrachten, kleurbeheer en adviezen over automatisering.3A Composites, Antalis, Epson, Hexis SAS, InkTec Europe en Orafol Europe stellen in Amsterdam uiteenlopende dragers en verbruiksgoederen voor. Ze schuiven alternatieve, duurzame en gerecycleerde/recycleerbare materialen naar voren, alsook milieuvriendelijke inkten.Op de European Sign Expo vinden de bezoekers bij meer dan 85 exposanten (Cosign, Domino Sign, EFKA, enz.) oplossingen voor de productie van reclameborden en voor visuele communicatie. In het aanbod: beletteringsproducten, digitale en andere signs, graveertechnieken (traditionele technieken of technieken met zuur), lichtreclames, outdoor dragers en systemen, LED-signs, lasersnijden...Ook tal van internationale exposanten op de beurs 'Personalisation Experience'. Sommige onder hen pakken uit met software voor gepersonaliseerde ontwerpen, met marketingoplossingen die van variabele gegevens gebruik maken, enz. Enkele namen zijn Antigro, Kit Builder, Mediaclip of nog XMPie. Tajima Europe, PunchCloud en ZSK Stichmaschinen tonen hun recentste materialen en ontwerpdiensten op het vlak van borduurwerk.De Fespa-editie van 2024 omvat voor het eerst ook het evenement 'Sportswear Pro' waar technieken om sport- en vrijetijdskledij op maat te maken en te decoreren, centraal staan. Allerlei oplossingen - textieldruk, directe druk op film, sublimatiedruk, thermische transferdruk, borduurwerk en lasersnijden - worden in de schijnwerpers gezet. Bedrijven zoals Ara NV, Ricoma, MTC Textile Co, GD Han's Yueming Laser Technologies Co tekenen present.