Met het Belgisch kampioenschap Carwrapping wil Fespa België het carwrappen meer bekendheid geven. De organisator gaat op zoek naar professionals die het vakmanschap carwrappen in de kijker zetten. De ambassadeur is iemand die zowel design, productie als wrapping in eigen huis kan verzorgen en die de jury weer te overtuigen met zijn of haar talent.

Hoe deelnemen?

Surf naar www.belgianwrapmasters.be, toon je van je meest creatieve kant en stuur een filmpje in van maximaal vijf minuten waarin je jezelf en je wrapping skills in de spotlights zet. Zorg ervoor dat het volledige proces, van design tot productie en de wrapping zelf, in beeld komt. Je mag ook bestaande realisaties in het filmpje verwerken. Inschrijven kan tot en met woensdag 19 mei.

De finalisten worden gekozen door een externe jury, ze worden bekend gemaakt op donderdag 20 mei. Op zaterdag 19 juni zal de finale van de Belgian Wrap Masters plaatsvinden in Mechelen. De Belgische kampioen wint naast een plek op de World Wrap Masters in Amsterdam (op de Fespa-beurs van 21 tot 25 oktober) ook een cheque van 2.500 euro.

Met het Belgisch kampioenschap Carwrapping wil Fespa België het carwrappen meer bekendheid geven. De organisator gaat op zoek naar professionals die het vakmanschap carwrappen in de kijker zetten. De ambassadeur is iemand die zowel design, productie als wrapping in eigen huis kan verzorgen en die de jury weer te overtuigen met zijn of haar talent.Surf naar www.belgianwrapmasters.be, toon je van je meest creatieve kant en stuur een filmpje in van maximaal vijf minuten waarin je jezelf en je wrapping skills in de spotlights zet. Zorg ervoor dat het volledige proces, van design tot productie en de wrapping zelf, in beeld komt. Je mag ook bestaande realisaties in het filmpje verwerken. Inschrijven kan tot en met woensdag 19 mei.De finalisten worden gekozen door een externe jury, ze worden bekend gemaakt op donderdag 20 mei. Op zaterdag 19 juni zal de finale van de Belgian Wrap Masters plaatsvinden in Mechelen. De Belgische kampioen wint naast een plek op de World Wrap Masters in Amsterdam (op de Fespa-beurs van 21 tot 25 oktober) ook een cheque van 2.500 euro.