De Fespa-organisatie is vorige week begonnen alle Chinese beursexposanten te vragen om alleen mensen naar Madrid af te vaardigen die zich niet na 5 maart nog in China bevonden. Zij moeten daarvan ook gedocumenteerd bewijs leveren. Die datum markeert een periode van twee weken voordat de opbouw van de beurs een aanvang neemt. Ook alle andere exposanten en bezoekers krijgen het verzoek zich aan deze voorwaarde te houden en anders niet naar Madrid te komen.

Ifema, de Spaanse beursorganisatie van Feria de Madrid, heeft protocollen op gesteld om snel te kunnen handelen bij een eventuele Covid-19 besmetting. Ook zijn diverse extra hygiëne-maatregelen genomen op het beursterrein.

De Fespa-organisatie is vorige week begonnen alle Chinese beursexposanten te vragen om alleen mensen naar Madrid af te vaardigen die zich niet na 5 maart nog in China bevonden. Zij moeten daarvan ook gedocumenteerd bewijs leveren. Die datum markeert een periode van twee weken voordat de opbouw van de beurs een aanvang neemt. Ook alle andere exposanten en bezoekers krijgen het verzoek zich aan deze voorwaarde te houden en anders niet naar Madrid te komen.Ifema, de Spaanse beursorganisatie van Feria de Madrid, heeft protocollen op gesteld om snel te kunnen handelen bij een eventuele Covid-19 besmetting. Ook zijn diverse extra hygiëne-maatregelen genomen op het beursterrein.