Fespa Berlijn trok dit jaar een internationaal publiek aan uit 126 landen. Duitsland, Italië, Polen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk leverden de grootste bezoekersdelegaties.

De Fespa Global Print Expo trok samen met de European Sign Expo volgens de organisatie 11.647 unieke bezoekers, dat is een stijging van 48 procent in vergelijking met de editie van 2021 in Amsterdam. Het totaal aantal bezoekers klokte in Berlijn af op 15.969.

Commerciële impact

Zo'n 53 procent van de geregistreerde bezoekers maakte voor de vakbeurs hun investeringsbudget bekend. Samen zouden ze zo'n 1,3 miljard euro investeren.

Kathrin Buhl, verantwoordelijk voor sales & marketing EMEA bij Kornit Digital Europe, benadrukte de commerciële impact van het evenement: "We hadden echt de best verkopende show ooit. Mensen kwamen hier om te tekenen en zaken te doen."

"Deze editie bewees zonder twijfel dat print veerkrachtig, creatief, wendbaar en toekomstgericht is", stelt Michael Ryan, verantwoordelijk voor de Global Print Expo bij Fespa.

Volgend jaar vindt de Fespa plaats van 23 tot 26 mei in Messe München.

Fespa Berlijn trok dit jaar een internationaal publiek aan uit 126 landen. Duitsland, Italië, Polen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk leverden de grootste bezoekersdelegaties.De Fespa Global Print Expo trok samen met de European Sign Expo volgens de organisatie 11.647 unieke bezoekers, dat is een stijging van 48 procent in vergelijking met de editie van 2021 in Amsterdam. Het totaal aantal bezoekers klokte in Berlijn af op 15.969.Zo'n 53 procent van de geregistreerde bezoekers maakte voor de vakbeurs hun investeringsbudget bekend. Samen zouden ze zo'n 1,3 miljard euro investeren.Kathrin Buhl, verantwoordelijk voor sales & marketing EMEA bij Kornit Digital Europe, benadrukte de commerciële impact van het evenement: "We hadden echt de best verkopende show ooit. Mensen kwamen hier om te tekenen en zaken te doen.""Deze editie bewees zonder twijfel dat print veerkrachtig, creatief, wendbaar en toekomstgericht is", stelt Michael Ryan, verantwoordelijk voor de Global Print Expo bij Fespa.Volgend jaar vindt de Fespa plaats van 23 tot 26 mei in Messe München.