Printeriors focust op de mogelijkheden van printen voor interieurdecoratie. De eerste Printeriors zal worden georganiseerd naast FESPA 2015 (18-22 mei 2015, Koelnmesse, Keulen, Duitsland). Fespa 2015 is een internationale beurs over zeefdruk- en digitale printtechnieken op alle materialen waaronder textiel.

Het nieuwe evenement wil zich richten tot interieurdesigners en de aandacht vestigen op de creatieve mogelijkheden van analoge en digitale printtechnieken voor interieurconcepten voor de detailhandel, residentiële woningen, bedrijven, de horeca, enz.

Printeriors zal de bezoekers een visuele en tactiele ervaring bezorgen door middel van fysieke showcases in de vorm van gedrukte interieurtoepassingen. Die zullen gepresenteerd worden in zogenaamde kamerconcepten die worden gerealiseerd door fabrikanten, leveranciers of hun klanten.

Op donderdag 21 mei is er een gerichte eendaagse conferentie over interieurtoepassingen, materialen, ontwerpen, technieken, trends en met talrijke case studies. De sessies worden geleid door Europese designers die vertrouwd zijn met printtechnieken om hun ideeën tot leven te wekken.

Roz McGuinness, Divisional Director van FESPA, over de lancering van Printeriors: "Print begint stevig door te dringen in de wereld van het architectonisch design en de interieurdecoratie: van wanden, vloerbedekking, textiel en decoratieve meubeloppervlakken tot accessoires. Met Printeriors, streven wij ernaar om het creatieve potentieel ervan duidelijk te maken aan interieurontwerpers, architecten en andere voorschrijvers van interieurdecoratie. Printeriors heeft tot doel te informeren, onderwijzen en inspireren en de vraag naar gedrukte interieurdecoratie te stimuleren. "

Voor meer informatie over Printeriors, bezoek: http://printeriors.net/

Printeriors focust op de mogelijkheden van printen voor interieurdecoratie. De eerste Printeriors zal worden georganiseerd naast FESPA 2015 (18-22 mei 2015, Koelnmesse, Keulen, Duitsland). Fespa 2015 is een internationale beurs over zeefdruk- en digitale printtechnieken op alle materialen waaronder textiel.Het nieuwe evenement wil zich richten tot interieurdesigners en de aandacht vestigen op de creatieve mogelijkheden van analoge en digitale printtechnieken voor interieurconcepten voor de detailhandel, residentiële woningen, bedrijven, de horeca, enz.Printeriors zal de bezoekers een visuele en tactiele ervaring bezorgen door middel van fysieke showcases in de vorm van gedrukte interieurtoepassingen. Die zullen gepresenteerd worden in zogenaamde kamerconcepten die worden gerealiseerd door fabrikanten, leveranciers of hun klanten. Op donderdag 21 mei is er een gerichte eendaagse conferentie over interieurtoepassingen, materialen, ontwerpen, technieken, trends en met talrijke case studies. De sessies worden geleid door Europese designers die vertrouwd zijn met printtechnieken om hun ideeën tot leven te wekken.Roz McGuinness, Divisional Director van FESPA, over de lancering van Printeriors: "Print begint stevig door te dringen in de wereld van het architectonisch design en de interieurdecoratie: van wanden, vloerbedekking, textiel en decoratieve meubeloppervlakken tot accessoires. Met Printeriors, streven wij ernaar om het creatieve potentieel ervan duidelijk te maken aan interieurontwerpers, architecten en andere voorschrijvers van interieurdecoratie. Printeriors heeft tot doel te informeren, onderwijzen en inspireren en de vraag naar gedrukte interieurdecoratie te stimuleren. "Voor meer informatie over Printeriors, bezoek: http://printeriors.net/