De eerste reeks 'Coffee Break'-webinars van Fespa liep van oktober 2020 tot maart 2021. De acht sessie trokken in totaal 1.085 deelnemers uit 130 landen. De webinars van de eerste reeks zijn te bekijken op Youtube.

Het eerste webinar van de nieuwe reeks staat gepland op dinsdag 18 mei. Panelleden zijn Paul Sherfield, Fespa's kleurenexpert en eigenaar van The Missing Horse Consultancy en Craig Dennis, reprografiespecialist en oprichter van Colour Den. De experten gaan in op het thema klantentevredenheid en hoe drukkers de verwachtingen van hun klanten kunnen beantwoorden en overtreffen. De sprekers bekijken hoe drukkers succesvol kunnen zijn op het vlak van kleurenconsistentie, duidelijkheid en kleurmetingen en ze duiden het belang van kleurenmanagement workflows.

De tweede sessie vind plaats op dinsdag 1 juni en focust op de industriële standaarden in de grafische industrie en de beschikbare certificaten en waarom ze waardevol zijn. De panelleden zijn Paul Sherfield en Laurel Brunner, de managing director van consultancybedrijf Digital Dots. De sprekers geven advies over hoe drukkers de beste praktijken kunnen implementeren in hun bedrijf om te voldoen aan de industriële standaarden en zo kwaliteitsproducten en -diensten kunnen leveren.

De eerste reeks 'Coffee Break'-webinars van Fespa liep van oktober 2020 tot maart 2021. De acht sessie trokken in totaal 1.085 deelnemers uit 130 landen. De webinars van de eerste reeks zijn te bekijken op Youtube.Het eerste webinar van de nieuwe reeks staat gepland op dinsdag 18 mei. Panelleden zijn Paul Sherfield, Fespa's kleurenexpert en eigenaar van The Missing Horse Consultancy en Craig Dennis, reprografiespecialist en oprichter van Colour Den. De experten gaan in op het thema klantentevredenheid en hoe drukkers de verwachtingen van hun klanten kunnen beantwoorden en overtreffen. De sprekers bekijken hoe drukkers succesvol kunnen zijn op het vlak van kleurenconsistentie, duidelijkheid en kleurmetingen en ze duiden het belang van kleurenmanagement workflows.De tweede sessie vind plaats op dinsdag 1 juni en focust op de industriële standaarden in de grafische industrie en de beschikbare certificaten en waarom ze waardevol zijn. De panelleden zijn Paul Sherfield en Laurel Brunner, de managing director van consultancybedrijf Digital Dots. De sprekers geven advies over hoe drukkers de beste praktijken kunnen implementeren in hun bedrijf om te voldoen aan de industriële standaarden en zo kwaliteitsproducten en -diensten kunnen leveren.