Eric Bongaerts zegt de operationele leiding van het bedrijf over te laten aan een nieuwe CEO om de continuïteit van Moderna Printing te garanderen: "Hoewel ik nog in goede gezondheid verkeer, is er toch stilaan de leeftijd. Het werd tijd om de dagelijkse leiding uit handen te geven. Met Filip hebben we iemand aangetrokken met veel kennis en een sterke technische bagage, die met hart en ziel verknocht is aan de sector. Mijn dochters Kim en Karolien blijven in de firma, respectievelijk als hoofd van de commerciële afdeling en als verantwoordelijke voor IT en organisatie."

Filip Coosemans verlaat als technisch directeur de Artoos Communicatiegroep waar hij sinds 1 november 1988 was tewerkgesteld: "Ik heb altijd graag voor Artoos gewerkt en heb het geluk gehad dat ik met Jos Artoos mocht samenwerken aan de uitbouw van de drukkerij tot een dienstverlener van marketing services. De functie van CEO bij Moderna biedt mij de kans om naast de technische kant met alle aspecten van een bedrijf bezig te zijn. Het is een persoonlijke uitdaging om de onderneming te leiden en te laten groeien. Ik kom terecht in een gezonde firma waar Industrie 4.0 reeds sterk geïmplementeerd is. Het is mijn overtuiging dat offset en meer bepaald rotatieoffset zoals bij Moderna nog lang zal bestaan. Drukwerk blijft een belangrijk medium en is een noodzakelijk promotiekanaal voor de digitale wereld."

Eric Bongaerts zegt de operationele leiding van het bedrijf over te laten aan een nieuwe CEO om de continuïteit van Moderna Printing te garanderen: "Hoewel ik nog in goede gezondheid verkeer, is er toch stilaan de leeftijd. Het werd tijd om de dagelijkse leiding uit handen te geven. Met Filip hebben we iemand aangetrokken met veel kennis en een sterke technische bagage, die met hart en ziel verknocht is aan de sector. Mijn dochters Kim en Karolien blijven in de firma, respectievelijk als hoofd van de commerciële afdeling en als verantwoordelijke voor IT en organisatie."Filip Coosemans verlaat als technisch directeur de Artoos Communicatiegroep waar hij sinds 1 november 1988 was tewerkgesteld: "Ik heb altijd graag voor Artoos gewerkt en heb het geluk gehad dat ik met Jos Artoos mocht samenwerken aan de uitbouw van de drukkerij tot een dienstverlener van marketing services. De functie van CEO bij Moderna biedt mij de kans om naast de technische kant met alle aspecten van een bedrijf bezig te zijn. Het is een persoonlijke uitdaging om de onderneming te leiden en te laten groeien. Ik kom terecht in een gezonde firma waar Industrie 4.0 reeds sterk geïmplementeerd is. Het is mijn overtuiging dat offset en meer bepaald rotatieoffset zoals bij Moderna nog lang zal bestaan. Drukwerk blijft een belangrijk medium en is een noodzakelijk promotiekanaal voor de digitale wereld."