"De vierde generatie biedt de gebruikers een duidelijk concurrentievoordeel dankzij de meest recente printkoptechnologie en verbeteringen op mechanisch vlak", klinkt het.

De Karibu-rolprinter van swissQprint is uitgerust met functies die workflows vereenvoudigen, met behoud van kwaliteit en output. Het toepassingsbereik wordt verder uitgebreid met spotkleuren en een zeer flexibele vernis.

Exclusief bij swissQprint: fluorescerende sign & dispay toepassingen op alle materialen en in alle formaten. Gepresenteerd worden de nieuwe kleuren neon pink en neon yellow, met de kleurvarianten neon green en neon orange. Voor spectaculair oplichtende effecten in blacklight.

"De printkwaliteit van onze flatbedprinters van de vierde generatie kan je moeilijk beoordelen op foto of video", stelt Carmen Eicher, hoofd Marketing & Sales bij swissQprint. "Ook de nieuwe neonkleuren en andere speciale toepassingen moet je gewoon met eigen ogen zien."

"De vierde generatie biedt de gebruikers een duidelijk concurrentievoordeel dankzij de meest recente printkoptechnologie en verbeteringen op mechanisch vlak", klinkt het. De Karibu-rolprinter van swissQprint is uitgerust met functies die workflows vereenvoudigen, met behoud van kwaliteit en output. Het toepassingsbereik wordt verder uitgebreid met spotkleuren en een zeer flexibele vernis. Exclusief bij swissQprint: fluorescerende sign & dispay toepassingen op alle materialen en in alle formaten. Gepresenteerd worden de nieuwe kleuren neon pink en neon yellow, met de kleurvarianten neon green en neon orange. Voor spectaculair oplichtende effecten in blacklight."De printkwaliteit van onze flatbedprinters van de vierde generatie kan je moeilijk beoordelen op foto of video", stelt Carmen Eicher, hoofd Marketing & Sales bij swissQprint. "Ook de nieuwe neonkleuren en andere speciale toepassingen moet je gewoon met eigen ogen zien."