Deze optie was iets meer dan een jaar geleden te zien op Labelexpo Europe in Brussel.

De Flexo Printing Unit is ontwikkeld in samenwerking met Konica Minolta's productiepartner in Europa, het Deense Grafisk Maskinfabrik A/S (GM). De Flexo Printing Unit kan ook achteraf nog worden gekoppeld aan de Konica Minolta AccurioLabel 190 of AccurioLabel 230 tonerpersen.

De nieuwe Flexo Printing Unit is vanaf nu verkrijgbaar. De nieuwe hybride printoplossing voor etiketten wordt gepositioneerd als een goedkoper printsysteem voor labeldrukkers als aanvulling op hun high-end digitale machinepark. De AccurioLabel Flexo Printing Unit maakt gebruik van standaard UV flexo-inkten.

Konica Minolta betrad vijf jaar geleden de labelmarkt met zijn eenvoudige tonermachines. Daarvan zijn er inmiddels meer dan 500 verkocht. Deze labelprinters doen denken aan tonerprinters die voor labeltoepassingen werden uitgerust met papierbobijnen. De AccurioLabel 230 die vorig jaar in september werd voorgesteld, kan printen op bobijnen met breedtes van 250 tot 330 mm. De snelheid is afhankelijk van de gebruikte media: van 9,45 m/min. tot 23,4 m/min.

Deze optie was iets meer dan een jaar geleden te zien op Labelexpo Europe in Brussel.De Flexo Printing Unit is ontwikkeld in samenwerking met Konica Minolta's productiepartner in Europa, het Deense Grafisk Maskinfabrik A/S (GM). De Flexo Printing Unit kan ook achteraf nog worden gekoppeld aan de Konica Minolta AccurioLabel 190 of AccurioLabel 230 tonerpersen.De nieuwe Flexo Printing Unit is vanaf nu verkrijgbaar. De nieuwe hybride printoplossing voor etiketten wordt gepositioneerd als een goedkoper printsysteem voor labeldrukkers als aanvulling op hun high-end digitale machinepark. De AccurioLabel Flexo Printing Unit maakt gebruik van standaard UV flexo-inkten.Konica Minolta betrad vijf jaar geleden de labelmarkt met zijn eenvoudige tonermachines. Daarvan zijn er inmiddels meer dan 500 verkocht. Deze labelprinters doen denken aan tonerprinters die voor labeltoepassingen werden uitgerust met papierbobijnen. De AccurioLabel 230 die vorig jaar in september werd voorgesteld, kan printen op bobijnen met breedtes van 250 tot 330 mm. De snelheid is afhankelijk van de gebruikte media: van 9,45 m/min. tot 23,4 m/min.