Uit het persbericht:

Dankzij dit partnership breidt de productiecapaciteit van Flyer.be gevoelig uit. Door gebruik te maken van de expertise en het uitgebreide machinepark van Graphius zal Flyer.be haar klanten een groter productgamma kunnen voorstellen met een inkorting van de bestaande levertijden. Ahmed Hilami, CEO van Flyer.be, is overtuigd van de voordelen van een samenwerking: "Door op een gestructureerde manier samen te werken gaan onze klanten nog sneller worden bediend."

De alliantie laat Graphius toe om haar zakelijke klanten een online antwoord te bieden op de vraag naar drukwerk. Graphius zal de webexpertise van Flyer.be inzetten om verschillende online diensten op te starten en bestaande diensten te verbeteren. "Met een partner als Flyer.be zal Graphius ook haar stempel kunnen drukken op een steeds groeiende online markt", weet Graphius-CEO Denis Geers.

Beide bedrijven wensen te benadrukken dat een partnership geen jobverlies met zich meebrengt, maar dat dit de basis vormt van een verdere groei en bijhorende jobcreatie.

Flyer.be is een online drukkerij actief in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg en stelt meer dan 60 mensen te werk vanuit zijn productiesite in Brugge.

Graphius is de overkoepelende structuur over een geheel van grafische bedrijven. Sinds 1 januari 2014 zijn zes bedrijven allen gecentraliseerd op één site te Gent, waar een verticaal geïntegreerde industriële drukkerij werd opgezet met meer dan 220 werknemers.

Uit het persbericht:Dankzij dit partnership breidt de productiecapaciteit van Flyer.be gevoelig uit. Door gebruik te maken van de expertise en het uitgebreide machinepark van Graphius zal Flyer.be haar klanten een groter productgamma kunnen voorstellen met een inkorting van de bestaande levertijden. Ahmed Hilami, CEO van Flyer.be, is overtuigd van de voordelen van een samenwerking: "Door op een gestructureerde manier samen te werken gaan onze klanten nog sneller worden bediend."De alliantie laat Graphius toe om haar zakelijke klanten een online antwoord te bieden op de vraag naar drukwerk. Graphius zal de webexpertise van Flyer.be inzetten om verschillende online diensten op te starten en bestaande diensten te verbeteren. "Met een partner als Flyer.be zal Graphius ook haar stempel kunnen drukken op een steeds groeiende online markt", weet Graphius-CEO Denis Geers. Beide bedrijven wensen te benadrukken dat een partnership geen jobverlies met zich meebrengt, maar dat dit de basis vormt van een verdere groei en bijhorende jobcreatie.Flyer.be is een online drukkerij actief in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg en stelt meer dan 60 mensen te werk vanuit zijn productiesite in Brugge.Graphius is de overkoepelende structuur over een geheel van grafische bedrijven. Sinds 1 januari 2014 zijn zes bedrijven allen gecentraliseerd op één site te Gent, waar een verticaal geïntegreerde industriële drukkerij werd opgezet met meer dan 220 werknemers.