De nieuwe drukkerij stelt in Brugge een vijftigtal mensen tewerk. Ahmed Hilami, zaakvoerder en oprichter van Flyer.be: "Als Belgische online drukkerij streven we naar kwalitatief drukwerk aan een betaalbare prijs en een snelle levering. Dat is mogelijk dankzij een goed geautomatiseerd systeem en een constante procesverbetering. In de volgende fase hadden we nood aan meer ruimte en oppervlakte. We kozen voor een vestiging in Brugge omdat het een goede locatie is in de buurt van ons vorig kantoor in Sijsele."

Het lint werd officieel doorgeknipt door de Brugse schepen Philip Pierins die zei verheugd te zijn met de nieuwe drukkerij en met de tewerkstelling op Brugs grondgebied. Hij deed dat in aanwezigheid van talrijke aanwezigen en de finalistes van Miss België. Drukwerk is en blijft sexy.

Flyer.be en PrintConcept.com fusioneerden in april 2002 en zitten nu voor het eerst onder één dak. Ahmed Hilami: "We zijn hier samen om dit te vieren. De twee merken zullen ook in de toekomst naast elkaar blijven bestaan. Flyer.be richt zich op de consumentenmarkt, en PrintConcept.com heeft een aanbod voor bedrijven."

Voor Flyer.be werd een retailnetwerk opgezet met zogenaamde FlyerStores. Dat netwerk omvat nu al 175 winkels, tegen eind 2015 moeten dat er 300 zijn. FlyerStore is een shop-in-shop concept via winkels voor fotografie, grafische bureaus en copycenters. "Klanten kunnen er beroep doen op professioneel, face-to-face advies over de verschillende papiersoorten, formaten of afwerkingen en het gratis afhalen van een bestelling. Het is een unieke combinatie van online en offline. De productie wordt in onze Brugse drukkerij gecentraliseerd. Klanten krijgen ook hun drukwerk thuis bezorgd of kunnen het via een Bpost punt afhalen. Met PrintConcept.com gaan we nog een stap verder, en kunnen we ter plaatse advies geven aan bedrijven," aldus Ahmed Hilami.

De groep wil volgend jaar zijn activiteiten uitbreiden naar de 'resellermarkt' via Wenoyu. Dat bedrijf stelt de technologie achter de e-business platformen en de automatiseringsprocessen van flyer.be beschikbaar voor derden.

De nieuwe drukkerij stelt in Brugge een vijftigtal mensen tewerk. Ahmed Hilami, zaakvoerder en oprichter van Flyer.be: "Als Belgische online drukkerij streven we naar kwalitatief drukwerk aan een betaalbare prijs en een snelle levering. Dat is mogelijk dankzij een goed geautomatiseerd systeem en een constante procesverbetering. In de volgende fase hadden we nood aan meer ruimte en oppervlakte. We kozen voor een vestiging in Brugge omdat het een goede locatie is in de buurt van ons vorig kantoor in Sijsele." Het lint werd officieel doorgeknipt door de Brugse schepen Philip Pierins die zei verheugd te zijn met de nieuwe drukkerij en met de tewerkstelling op Brugs grondgebied. Hij deed dat in aanwezigheid van talrijke aanwezigen en de finalistes van Miss België. Drukwerk is en blijft sexy.Flyer.be en PrintConcept.com fusioneerden in april 2002 en zitten nu voor het eerst onder één dak. Ahmed Hilami: "We zijn hier samen om dit te vieren. De twee merken zullen ook in de toekomst naast elkaar blijven bestaan. Flyer.be richt zich op de consumentenmarkt, en PrintConcept.com heeft een aanbod voor bedrijven."Voor Flyer.be werd een retailnetwerk opgezet met zogenaamde FlyerStores. Dat netwerk omvat nu al 175 winkels, tegen eind 2015 moeten dat er 300 zijn. FlyerStore is een shop-in-shop concept via winkels voor fotografie, grafische bureaus en copycenters. "Klanten kunnen er beroep doen op professioneel, face-to-face advies over de verschillende papiersoorten, formaten of afwerkingen en het gratis afhalen van een bestelling. Het is een unieke combinatie van online en offline. De productie wordt in onze Brugse drukkerij gecentraliseerd. Klanten krijgen ook hun drukwerk thuis bezorgd of kunnen het via een Bpost punt afhalen. Met PrintConcept.com gaan we nog een stap verder, en kunnen we ter plaatse advies geven aan bedrijven," aldus Ahmed Hilami.De groep wil volgend jaar zijn activiteiten uitbreiden naar de 'resellermarkt' via Wenoyu. Dat bedrijf stelt de technologie achter de e-business platformen en de automatiseringsprocessen van flyer.be beschikbaar voor derden.