Beide bedrijven verkopen via het internet een uitgebreid gamma standaarddrukwerk. Op de websites Flyer.be en PrintConcept.be kunnen de klanten hun drukwerk ontwerpen en bestellen, de productie ervan volgen en ook de betaling uitvoeren. In tegenstelling tot PrintConcept, dat de productie bij partners uitbesteedt, heeft Flyer zijn eigen digitale en offsetdrukkerij.

"Dankzij deze fusie ontstaan er heel wat vormen van synergie en zijn we in de toekomst beter gewapend tegen de concurrentie uit het buitenland. Bovendien kunnen we zo onze eigen buitenlandse expansieplannen nog versnellen," aldus Dennis Goedheid, CEO van Printconcept.

Flyer en PrintConcept zijn op het ogenblik actief in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië. Samen stellen de twee bedrijven ongeveer 50 mensen tewerk en boeken ze een gecumuleerde omzet van 12 miljoen euro. Ze verwerken meer dan 11.000 bestellingen per maand en vormen zo de grootste online drukkerij van België en Luxemburg. De twee merken, Flyer.be en PrintConcept.be, zullen in de toekomst naast elkaar blijven bestaan.

Beide bedrijven verkopen via het internet een uitgebreid gamma standaarddrukwerk. Op de websites Flyer.be en PrintConcept.be kunnen de klanten hun drukwerk ontwerpen en bestellen, de productie ervan volgen en ook de betaling uitvoeren. In tegenstelling tot PrintConcept, dat de productie bij partners uitbesteedt, heeft Flyer zijn eigen digitale en offsetdrukkerij."Dankzij deze fusie ontstaan er heel wat vormen van synergie en zijn we in de toekomst beter gewapend tegen de concurrentie uit het buitenland. Bovendien kunnen we zo onze eigen buitenlandse expansieplannen nog versnellen," aldus Dennis Goedheid, CEO van Printconcept. Flyer en PrintConcept zijn op het ogenblik actief in de Benelux, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittannië. Samen stellen de twee bedrijven ongeveer 50 mensen tewerk en boeken ze een gecumuleerde omzet van 12 miljoen euro. Ze verwerken meer dan 11.000 bestellingen per maand en vormen zo de grootste online drukkerij van België en Luxemburg. De twee merken, Flyer.be en PrintConcept.be, zullen in de toekomst naast elkaar blijven bestaan.