Hierdoor breidt Flyeralarm zijn productenaanbod uit. Het zal vanaf maart direct gaan printen op substraten als katoen, zijde en polyester. Het printsysteem werd aangeschaft op de decoratiebeurs Heimtextil (Frankfurt, 10 tot 13 januari 2017).

De eerste producten die Flyeralarm gaat lanceren zijn beprinte stoffen per meter, houten L-presentatiedisplays, tafeldecoratie en ligstoelen. Naast de Allegro schafte Flyeralarm zich ook nog een Kornit Storm II aan.

Flyeralarm is sinds 2002 actief als internetdrukkerij, stelt ongeveer 2000 mensen tewerk en realiseerde een omzet van 330 miljoen euro in 2015.

Hierdoor breidt Flyeralarm zijn productenaanbod uit. Het zal vanaf maart direct gaan printen op substraten als katoen, zijde en polyester. Het printsysteem werd aangeschaft op de decoratiebeurs Heimtextil (Frankfurt, 10 tot 13 januari 2017).De eerste producten die Flyeralarm gaat lanceren zijn beprinte stoffen per meter, houten L-presentatiedisplays, tafeldecoratie en ligstoelen. Naast de Allegro schafte Flyeralarm zich ook nog een Kornit Storm II aan.Flyeralarm is sinds 2002 actief als internetdrukkerij, stelt ongeveer 2000 mensen tewerk en realiseerde een omzet van 330 miljoen euro in 2015.