Met de overname wil de firma Flyeralarm zijn dienstenaanbod uitbreiden met individueel advies aan klanten voor marketingcampagnes en secundaire marketingdiensten.

Upgrade is een jong bedrijf dat in 2013 werd opgericht. De start-up adviseert klanten uit vele sectoren inzake productie van marketing- en communicatiemiddelen. Daarnaast helpt het bedrijf klanten met drukwerkprojecten. En drukwerk is het gebied waarin Flyeralarm actief is.

In de toekomst zal met acquisities en investeringen het productaanbod en de actieradius van Flyeralarm nog worden uitgebreid. Het bedrijf mikt op verdere expansie in Europa, nadat men eerder in België en Zwitserland van start ging.

Met de overname wil de firma Flyeralarm zijn dienstenaanbod uitbreiden met individueel advies aan klanten voor marketingcampagnes en secundaire marketingdiensten. Upgrade is een jong bedrijf dat in 2013 werd opgericht. De start-up adviseert klanten uit vele sectoren inzake productie van marketing- en communicatiemiddelen. Daarnaast helpt het bedrijf klanten met drukwerkprojecten. En drukwerk is het gebied waarin Flyeralarm actief is.In de toekomst zal met acquisities en investeringen het productaanbod en de actieradius van Flyeralarm nog worden uitgebreid. Het bedrijf mikt op verdere expansie in Europa, nadat men eerder in België en Zwitserland van start ging.