New Works is eveneens in Würzburg gevestigd en creëert onder andere spijskaarten voor sterrenrestaurants en luxehotels. Gastronomen, hoteleigenaars en cateraars zullen op de webshop van Flyeralarm design-georiënteerde spijskaarten, rekeningmappen en op maat gesneden oplossingen kunnen bestellen.

Flyeralarm lanceert regelmatig nieuwe producten en diensten zoals online vormgeven, textieldruk en 3D-druk. In nauwe samenwerking met Andrew J. Kormanec, stichter van New Works, zullen nieuwe producten voor het hotelwezen en de gastronomische sector worden ontwikkeld zoals hoogwaardige spijskaarten, clipboard menu's, rekenmappen, wijnkaarten, gastenboeken, schrijfmappen, enz. New Works maakte in de restaurantbranche naam met vooral exclusieve producten, vaak veredeld en uit speciale materialen zoals leder en linnen.

New Works is eveneens in Würzburg gevestigd en creëert onder andere spijskaarten voor sterrenrestaurants en luxehotels. Gastronomen, hoteleigenaars en cateraars zullen op de webshop van Flyeralarm design-georiënteerde spijskaarten, rekeningmappen en op maat gesneden oplossingen kunnen bestellen.Flyeralarm lanceert regelmatig nieuwe producten en diensten zoals online vormgeven, textieldruk en 3D-druk. In nauwe samenwerking met Andrew J. Kormanec, stichter van New Works, zullen nieuwe producten voor het hotelwezen en de gastronomische sector worden ontwikkeld zoals hoogwaardige spijskaarten, clipboard menu's, rekenmappen, wijnkaarten, gastenboeken, schrijfmappen, enz. New Works maakte in de restaurantbranche naam met vooral exclusieve producten, vaak veredeld en uit speciale materialen zoals leder en linnen.