"Een succesvolle customer journey in de B2B-sector vereist ook een comfortabele, gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikerservaring tijdens het bestelproces", zegt Gunnar Finck, lid van de management board van Flyeralarm Group. "De applicaties van Durst Group zullen aanzienlijke verbeteringen brengen aan onze lay-out services en het gehele bestelproces."

Real-time visualisatie

Flyeralarm maakt gebruik van de Smart Shop en Smart Editor software van Durst. Smart Editor is een cloud-gebaseerde applicatie waarmee klanten gepersonaliseerde printproducten via hun webbrowser kunnen ontwerpen. De real-time visualisatiefunctie stelt gebruikers in staat hun ontwerpen onmiddellijk te zien. Met de integratie van de Smart Editor zal Flyeralarm zijn klanten extra interactieve en aanpasbare printopties bieden.

Web-to-print platform

Met de integratie van Smart Shop, een e-commerceoplossing, kan Flyeralarm verder optimaliseren. "Dit web-to-print platform stelt klanten in staat hun printopdrachten aan te passen op basis van verschillende kenmerken, wat zorgt voor een naadloos en comfortabel bestelproces", duidt Durst. De flexibiliteit van het platform stelt klanten in staat om 24/7 bestellingen te plaatsen en gemakkelijk toegang te krijgen tot orderinformatie.

"Een succesvolle customer journey in de B2B-sector vereist ook een comfortabele, gebruiksvriendelijke en intuïtieve gebruikerservaring tijdens het bestelproces", zegt Gunnar Finck, lid van de management board van Flyeralarm Group. "De applicaties van Durst Group zullen aanzienlijke verbeteringen brengen aan onze lay-out services en het gehele bestelproces."Flyeralarm maakt gebruik van de Smart Shop en Smart Editor software van Durst. Smart Editor is een cloud-gebaseerde applicatie waarmee klanten gepersonaliseerde printproducten via hun webbrowser kunnen ontwerpen. De real-time visualisatiefunctie stelt gebruikers in staat hun ontwerpen onmiddellijk te zien. Met de integratie van de Smart Editor zal Flyeralarm zijn klanten extra interactieve en aanpasbare printopties bieden.Met de integratie van Smart Shop, een e-commerceoplossing, kan Flyeralarm verder optimaliseren. "Dit web-to-print platform stelt klanten in staat hun printopdrachten aan te passen op basis van verschillende kenmerken, wat zorgt voor een naadloos en comfortabel bestelproces", duidt Durst. De flexibiliteit van het platform stelt klanten in staat om 24/7 bestellingen te plaatsen en gemakkelijk toegang te krijgen tot orderinformatie.