Het Duitse Flyeralarm is een van de grootste leveranciers van online drukwerk in Europa. Dochteronderneming Flyeralarm Sports heeft in de digitale DTG-druk (Direct-To-Garment) van Kornit geïnvesteerd om te kunnen groeien op de markt van sport- en atletiekkledij, meer bepaald door een productie op maat en op aanvraag aan te bieden.

Online boetiek

"Clubs en individuele atleten kunnen hun beelden naar de online boetiek uploaden en ontvangen dan gepersonaliseerde truitjes, hemden en bovenkleding. Basis voor de productie zijn witte of gekleurde polyesterweefsels terwijl de hele procedure zelf snel, efficiënt en betrouwbaar verloopt. Zelfs kleine oplagen worden uitgevoerd zonder dat er arbeids- of andere kosten voor de configuratie bij komen kijken. Bovendien is elke bestelling rendabel omdat de productiekosten constant zijn", vermeldt het persbericht van Kornit.

"De Kornit Poly Pro biedt niet alleen veelzijdigheid en duurzaamheid, maar kan ook de fotorealistische kleuren drukken zonder enige toegeving", verklaart Martin Fiedler, de marketing- en merkdirecteur bij Flyeralarm Sports. "Onze klanten hebben heel persoonlijke ideeën hoe hun sportkledij er moet uitzien en de pers van Kornit geeft ons de gelegenheid en de middelen om te leveren wat ze willen."

Digitale productietechnieken

Kornit Digital is gespecialiseerd in duurzame en digitale productietechnieken op aanvraag (voor mode- en textieltoepassingen). Het aanbod van de Israëlische producent omvat complete oplossingen - met printers, inkten, verbruiksgoederen en een wereldwijd systeem dat de workflows en de uitvoering beheert.

Het Duitse Flyeralarm is een van de grootste leveranciers van online drukwerk in Europa. Dochteronderneming Flyeralarm Sports heeft in de digitale DTG-druk (Direct-To-Garment) van Kornit geïnvesteerd om te kunnen groeien op de markt van sport- en atletiekkledij, meer bepaald door een productie op maat en op aanvraag aan te bieden. "Clubs en individuele atleten kunnen hun beelden naar de online boetiek uploaden en ontvangen dan gepersonaliseerde truitjes, hemden en bovenkleding. Basis voor de productie zijn witte of gekleurde polyesterweefsels terwijl de hele procedure zelf snel, efficiënt en betrouwbaar verloopt. Zelfs kleine oplagen worden uitgevoerd zonder dat er arbeids- of andere kosten voor de configuratie bij komen kijken. Bovendien is elke bestelling rendabel omdat de productiekosten constant zijn", vermeldt het persbericht van Kornit. "De Kornit Poly Pro biedt niet alleen veelzijdigheid en duurzaamheid, maar kan ook de fotorealistische kleuren drukken zonder enige toegeving", verklaart Martin Fiedler, de marketing- en merkdirecteur bij Flyeralarm Sports. "Onze klanten hebben heel persoonlijke ideeën hoe hun sportkledij er moet uitzien en de pers van Kornit geeft ons de gelegenheid en de middelen om te leveren wat ze willen."Kornit Digital is gespecialiseerd in duurzame en digitale productietechnieken op aanvraag (voor mode- en textieltoepassingen). Het aanbod van de Israëlische producent omvat complete oplossingen - met printers, inkten, verbruiksgoederen en een wereldwijd systeem dat de workflows en de uitvoering beheert.