Bedrijven kunnen hun projecten gratis plaatsen op het platform van de grote Duitse internationale online drukkerij, en kiezen uit het aanbod van reclameagentschappen en freelancers. Men zal verzoeken kunnen lanceren voor het ontwerpen van flyers, folders, posters, logo's, websites, Apps of online winkels, het vertalen van teksten of het aanbieden van diensten zoals SEO. Een uitbreiding van de categorieën is gepland.

Na afronding van een project zal een evaluatie voor de nodige transparantie op het platform gaan zorgen. De opdrachtgever ontvangt de factuur direct van de aanbieder, die een commissie betaalt aan Flyeralarm.

Flyeralarm Projects brengt de twee belangrijkste doelgroepen van het bedrijf bij elkaar. Men wil aan de ongeveer 50.000 agentschappen uit het klantenbestand de kans bieden om meer omzet te realiseren en anderzijds bedrijven en verenigingen een snellere en gemakkelijkere toegang tot dienstverleners verlenen.

Bedrijven kunnen hun projecten gratis plaatsen op het platform van de grote Duitse internationale online drukkerij, en kiezen uit het aanbod van reclameagentschappen en freelancers. Men zal verzoeken kunnen lanceren voor het ontwerpen van flyers, folders, posters, logo's, websites, Apps of online winkels, het vertalen van teksten of het aanbieden van diensten zoals SEO. Een uitbreiding van de categorie├źn is gepland.Na afronding van een project zal een evaluatie voor de nodige transparantie op het platform gaan zorgen. De opdrachtgever ontvangt de factuur direct van de aanbieder, die een commissie betaalt aan Flyeralarm.Flyeralarm Projects brengt de twee belangrijkste doelgroepen van het bedrijf bij elkaar. Men wil aan de ongeveer 50.000 agentschappen uit het klantenbestand de kans bieden om meer omzet te realiseren en anderzijds bedrijven en verenigingen een snellere en gemakkelijkere toegang tot dienstverleners verlenen.