FlyerAlarm heeft zijn activiteiten in het Verenigd Koninkrijk stopgezet en geeft de schuld aan de Brexit en de chaos die daardoor is ontstaan.

Het bedrijf plaatste vorige maandag een bericht op zijn Britse website waarin het zegt dat "de gevolgen van de Brexit betekenen dat we aanzienlijke problemen ondervinden bij het leveren van producten" en dat het alle verkoop heeft opgeschort. Het bedrijf zal alle bestellingen die voor deze datum zijn geplaatst uitvoeren en klanten zullen toegang blijven houden tot hun eigen account en hun bestelgeschiedenis. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven.

FlyerAlarm is een van de grootste online drukkerijen in Europa met activiteiten verspreid over vijf vestigingen met Würzburg als hoofdzetel. Het telt 2.400 werknemers en realiseert een omzet van 385 miljoen euro.

Hoewel het bedrijf enkele productiepartnerschappen had voor opdrachten die de volgende dag moesten worden geleverd, heeft het nooit een eigen vestiging in het VK gehad, in tegenstelling tot rivalen Onlineprinters, dat eigenaar is van Solopress, en CeWe, eigenaar van Saxoprint, dat een vestiging in het VK heeft in de buurt van Coventry. Cimpress is eigenaar van Tradeprint. Terwijl deze bedrijven in staat zijn geweest hun werk te combineren om de moeilijkheden bij het verzenden van goederen naar het VK te overwinnen, heeft FlyerAlarm besloten dat "de verkoop in het VK meer dan problematisch is en dat het nog problematischer is om iets uit Duitsland over te brengen".

Bron: Print Business - lid van Eurographic Press, net als Grafisch Nieuws

FlyerAlarm heeft zijn activiteiten in het Verenigd Koninkrijk stopgezet en geeft de schuld aan de Brexit en de chaos die daardoor is ontstaan.Het bedrijf plaatste vorige maandag een bericht op zijn Britse website waarin het zegt dat "de gevolgen van de Brexit betekenen dat we aanzienlijke problemen ondervinden bij het leveren van producten" en dat het alle verkoop heeft opgeschort. Het bedrijf zal alle bestellingen die voor deze datum zijn geplaatst uitvoeren en klanten zullen toegang blijven houden tot hun eigen account en hun bestelgeschiedenis. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven.FlyerAlarm is een van de grootste online drukkerijen in Europa met activiteiten verspreid over vijf vestigingen met Würzburg als hoofdzetel. Het telt 2.400 werknemers en realiseert een omzet van 385 miljoen euro.Hoewel het bedrijf enkele productiepartnerschappen had voor opdrachten die de volgende dag moesten worden geleverd, heeft het nooit een eigen vestiging in het VK gehad, in tegenstelling tot rivalen Onlineprinters, dat eigenaar is van Solopress, en CeWe, eigenaar van Saxoprint, dat een vestiging in het VK heeft in de buurt van Coventry. Cimpress is eigenaar van Tradeprint. Terwijl deze bedrijven in staat zijn geweest hun werk te combineren om de moeilijkheden bij het verzenden van goederen naar het VK te overwinnen, heeft FlyerAlarm besloten dat "de verkoop in het VK meer dan problematisch is en dat het nog problematischer is om iets uit Duitsland over te brengen".Bron: Print Business - lid van Eurographic Press, net als Grafisch Nieuws