Met het nieuwe partnerschap met Gmund Papier breidt Flyeralarm zijn aanbod uit met exclusieve designpapiersoorten. De samenwerking biedt volgens Flyeralarm klanten een geavanceerd assortiment papieropties voor verschillende toepassingen, waaronder visitekaartjes, brochures, uitnodigingen, enzovoort.

Breed scala aan designpapier

"We zijn verheugd om samen te werken met Gmund Papier en onze klanten een breed scala aan designpapier aan te bieden", zegt Maarten Timmerman-Zubani, de managing director Benelux bij Flyeralarm. "Door de combinatie van onze drukexpertise en het vakmanschap van Gmund Papier kunnen we unieke en opvallende gedrukte materialen leveren die de merkbeleving van onze klanten versterken."

Met het nieuwe partnerschap met Gmund Papier breidt Flyeralarm zijn aanbod uit met exclusieve designpapiersoorten. De samenwerking biedt volgens Flyeralarm klanten een geavanceerd assortiment papieropties voor verschillende toepassingen, waaronder visitekaartjes, brochures, uitnodigingen, enzovoort."We zijn verheugd om samen te werken met Gmund Papier en onze klanten een breed scala aan designpapier aan te bieden", zegt Maarten Timmerman-Zubani, de managing director Benelux bij Flyeralarm. "Door de combinatie van onze drukexpertise en het vakmanschap van Gmund Papier kunnen we unieke en opvallende gedrukte materialen leveren die de merkbeleving van onze klanten versterken."