Durst Group ging in 2019 van start met de divisie Durst Software & Solutions, die met een team van meer dan 60 medewerkers softwareoplossingen levert voor de stroomlijning van het volledige printproces. Het gaat om Durst LIFT ERP, een cloudgebaseerd ERP/MIS-systeem, Durst Smartshop, een oplossing voor printproducten op maat in de e-commercesector, en Durst Workflow, een dashboardtoepassing voor pre-printautomatisering en -productie. De oplossingen zijn ontwikkeld voor digitaal drukwerk, met een 360°-benadering voor de optimalisatie van drukprocessen in een productie-omgeving met meerdere leveranciers.

Four Pees zal Durst helpen met de implementatie van zijn 'pixel-to-outputstrategie' en de softwareoplossingen van het bedrijf integreren bij de klanten.

Vinger aan de pols

"Toen we in Europa op zoek gingen naar een ervaren integratiepartner, verscheen Four Pees snel op onze radar", zegt Michael Deflorian, Business Unit manager bij Durst Software & Solutions. "Ze houden de vinger aan de pols van de mondiale drukkerijsector en hebben hun sporen verdiend met complexe automatiseringsprojecten. Toen we met elkaar begonnen te praten, merkten we dat onze manier van werken heel complementair is."

"Deze nieuwe samenwerking met de divisie Software & Solutions van Durst is de volgende stap in ons groeiverhaal, met een grotere focus op integratiediensten en een versterkt team", stelt Tom Peire, de CEO van Four Pees. "Hun visie 'van pixel naar output' past perfect bij de onze: automatisering van a to z implementeren."

Op 5 mei organiseert Four Pees een 'Four Pees Café' over de nieuwe samenwerking en de 360°-benadering voor de printautomatisering van Durst.

Durst Group ging in 2019 van start met de divisie Durst Software & Solutions, die met een team van meer dan 60 medewerkers softwareoplossingen levert voor de stroomlijning van het volledige printproces. Het gaat om Durst LIFT ERP, een cloudgebaseerd ERP/MIS-systeem, Durst Smartshop, een oplossing voor printproducten op maat in de e-commercesector, en Durst Workflow, een dashboardtoepassing voor pre-printautomatisering en -productie. De oplossingen zijn ontwikkeld voor digitaal drukwerk, met een 360°-benadering voor de optimalisatie van drukprocessen in een productie-omgeving met meerdere leveranciers.Four Pees zal Durst helpen met de implementatie van zijn 'pixel-to-outputstrategie' en de softwareoplossingen van het bedrijf integreren bij de klanten."Toen we in Europa op zoek gingen naar een ervaren integratiepartner, verscheen Four Pees snel op onze radar", zegt Michael Deflorian, Business Unit manager bij Durst Software & Solutions. "Ze houden de vinger aan de pols van de mondiale drukkerijsector en hebben hun sporen verdiend met complexe automatiseringsprojecten. Toen we met elkaar begonnen te praten, merkten we dat onze manier van werken heel complementair is.""Deze nieuwe samenwerking met de divisie Software & Solutions van Durst is de volgende stap in ons groeiverhaal, met een grotere focus op integratiediensten en een versterkt team", stelt Tom Peire, de CEO van Four Pees. "Hun visie 'van pixel naar output' past perfect bij de onze: automatisering van a to z implementeren."Op 5 mei organiseert Four Pees een 'Four Pees Café' over de nieuwe samenwerking en de 360°-benadering voor de printautomatisering van Durst.