Volgens David van Driessche, de CTO van Four Pees, is het testen van de Switch-workflows die gebruikers maken een tijdrovende bezigheid. "Je moet de flow deactiveren, testjobs vinden, ze naar Switch slepen, weer activeren... Als je flow complexer is - en zeker wanneer hij deel uitmaakt van een set-up met meerdere flows - wordt het nog lastiger. Het gebeurt immers vaak dat je één flow niet geïsoleerd kunt testen, omdat hij verwacht dat de private data van jobs al gedefinieerd zijn, of dat er datasets aan gekoppeld zijn, of dat er e-mailadressen aanwezig zijn, enzovoort."

Bundeling van drie apps

Bij Four Pees hebben ze dat probleem zelf ervaren in alle projecten waarin ze Switch gebruiken. "Buggy is het resultaat van een reeks interne scripts om dat op te lossen. De app verandert de cyclus van 'ontwikkelen, testen, corrigeren, testen, corrigeren...' in een proces dat je kan beheren en dat je stressniveau verlaagt. En we vonden dat we onze oplossing ook buiten Four Pees moesten delen", stelt David van Driessche.

Buggy is een bundelapp. Dat betekent dat, als je hem uit de Enfocus Switch Appstore in Switch installeert, je drie verschillende apps - Buggy Input, Reporting en Reception - hebt die je in je flow kan gebruiken. Ze zijn elk verantwoordelijk voor een ander deel van je workflowtests.

Volgens David van Driessche, de CTO van Four Pees, is het testen van de Switch-workflows die gebruikers maken een tijdrovende bezigheid. "Je moet de flow deactiveren, testjobs vinden, ze naar Switch slepen, weer activeren... Als je flow complexer is - en zeker wanneer hij deel uitmaakt van een set-up met meerdere flows - wordt het nog lastiger. Het gebeurt immers vaak dat je één flow niet geïsoleerd kunt testen, omdat hij verwacht dat de private data van jobs al gedefinieerd zijn, of dat er datasets aan gekoppeld zijn, of dat er e-mailadressen aanwezig zijn, enzovoort."Bij Four Pees hebben ze dat probleem zelf ervaren in alle projecten waarin ze Switch gebruiken. "Buggy is het resultaat van een reeks interne scripts om dat op te lossen. De app verandert de cyclus van 'ontwikkelen, testen, corrigeren, testen, corrigeren...' in een proces dat je kan beheren en dat je stressniveau verlaagt. En we vonden dat we onze oplossing ook buiten Four Pees moesten delen", stelt David van Driessche.Buggy is een bundelapp. Dat betekent dat, als je hem uit de Enfocus Switch Appstore in Switch installeert, je drie verschillende apps - Buggy Input, Reporting en Reception - hebt die je in je flow kan gebruiken. Ze zijn elk verantwoordelijk voor een ander deel van je workflowtests.