Four Pees heeft Anabel De Vetter aangesteld als Chief Revenue Officer, terwijl Cindy Van Luyck toetreedt als Head of Marketing en Boris Van Calenbergh de rol van Head of Finance and Administration op zich neemt. Michael Oetjen komt erbij als Senior Implementation Consultant om de algemene focus op technologische implementatie en procesoptimalisatie bij klanten van Four Pees te verhogen. Daarnaast krijgt Christian Blaise een nieuwe rol als Head of Customer Success, terwijl Charlotte Holbrouck wordt gepromoveerd tot Channel Sales Manager om het Reseller-kanaal te boosten.

Platformeconomie

Het Gentse bedrijf, opgericht in 2007, verwacht een stijging van het aantal automatiseringsaanvragen in 2023 en anticipeert met het nieuwe managementteam op de verwachte groei. "De wereldwijde markt voor printsoftware werd in 2021 gewaardeerd op 1,2 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 6,3 miljard dollar in 2031", stelt Tom Peire, de CEO van Four Pees. "De platformeconomie groeit en wint aan maturiteit, maar toch slagen veel drukkers er nog niet in om online verkoopkanalen te linken aan lokale productie. Connected Automation kan dat probleem oplossen en drukkers helpen om nieuwe technologieën te combineren met hun vertrouwde expertise in uitmuntend drukwerk."

Four Pees heeft Anabel De Vetter aangesteld als Chief Revenue Officer, terwijl Cindy Van Luyck toetreedt als Head of Marketing en Boris Van Calenbergh de rol van Head of Finance and Administration op zich neemt. Michael Oetjen komt erbij als Senior Implementation Consultant om de algemene focus op technologische implementatie en procesoptimalisatie bij klanten van Four Pees te verhogen. Daarnaast krijgt Christian Blaise een nieuwe rol als Head of Customer Success, terwijl Charlotte Holbrouck wordt gepromoveerd tot Channel Sales Manager om het Reseller-kanaal te boosten.Het Gentse bedrijf, opgericht in 2007, verwacht een stijging van het aantal automatiseringsaanvragen in 2023 en anticipeert met het nieuwe managementteam op de verwachte groei. "De wereldwijde markt voor printsoftware werd in 2021 gewaardeerd op 1,2 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 6,3 miljard dollar in 2031", stelt Tom Peire, de CEO van Four Pees. "De platformeconomie groeit en wint aan maturiteit, maar toch slagen veel drukkers er nog niet in om online verkoopkanalen te linken aan lokale productie. Connected Automation kan dat probleem oplossen en drukkers helpen om nieuwe technologieën te combineren met hun vertrouwde expertise in uitmuntend drukwerk."