Dat zijn Frank Nevejans en Filip Helsen. Beiden hebben in hun vorige werkkring ervaring opgedaan met de producten die AtéCé sinds kort ook rechtstreeks aan drukkerijen in België en Luxemburg verkoopt. 'Bij het leveren van grafische verbruiksmaterialen komt veel kijken, blijkt in de praktijk', zegt verkoopdirecteur Remco Smit. 'Het komt - naast het leveren van kwaliteitsproducten - steeds meer op technische kennis en support aan. Die know how en praktijkervaring hebben wij in ruime mate op de Nederlandse en verschillende exportmarkten opgedaan. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde, die wij hier op de Belgische markt gaan leveren. Onze nieuwe mensen Frank Nevejans en Filip Helsen kunnen volledig rekenen op technische en logistieke support.

De activiteiten op de Belgische markt worden gevoerd vanuit de zelfstandige business unit AtéCé Belgium. Op de foto: Frank Nevejans (links) en Filip Helsen.

Dat zijn Frank Nevejans en Filip Helsen. Beiden hebben in hun vorige werkkring ervaring opgedaan met de producten die AtéCé sinds kort ook rechtstreeks aan drukkerijen in België en Luxemburg verkoopt. 'Bij het leveren van grafische verbruiksmaterialen komt veel kijken, blijkt in de praktijk', zegt verkoopdirecteur Remco Smit. 'Het komt - naast het leveren van kwaliteitsproducten - steeds meer op technische kennis en support aan. Die know how en praktijkervaring hebben wij in ruime mate op de Nederlandse en verschillende exportmarkten opgedaan. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde, die wij hier op de Belgische markt gaan leveren. Onze nieuwe mensen Frank Nevejans en Filip Helsen kunnen volledig rekenen op technische en logistieke support.De activiteiten op de Belgische markt worden gevoerd vanuit de zelfstandige business unit AtéCé Belgium. Op de foto: Frank Nevejans (links) en Filip Helsen.