Mark Lawn bekleedde verschillende functies in service, pre-sales, marketing en sales bij internationale printbedrijven zoals Xerox, EFI en Canon Europe. Lawn was 17 jaar actief bij Canon.

Ambitieuze groeiplannen

In zijn nieuwe rol bij Fujifilm zal Mark Lawn verantwoordelijk zijn voor de digitale POD-activiteiten (Print On Demand) van het bedrijf in Europa, te beginnen met het vergroten van de marktaanwezigheid van de nieuwe Revoria-persen in geselecteerde Europese gebieden (momenteel Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal).

"Fujifilm heeft een lange staat van dienst op het gebied van het op de markt brengen van uitstekende digitale persproducten, waaronder het nieuwe Revoria-assortiment. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen, die zullen worden aangedreven door een nieuwe portfolio van producten van het merk Revoria", stelt Lawn.

Mark Lawn bekleedde verschillende functies in service, pre-sales, marketing en sales bij internationale printbedrijven zoals Xerox, EFI en Canon Europe. Lawn was 17 jaar actief bij Canon.In zijn nieuwe rol bij Fujifilm zal Mark Lawn verantwoordelijk zijn voor de digitale POD-activiteiten (Print On Demand) van het bedrijf in Europa, te beginnen met het vergroten van de marktaanwezigheid van de nieuwe Revoria-persen in geselecteerde Europese gebieden (momenteel Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Portugal)."Fujifilm heeft een lange staat van dienst op het gebied van het op de markt brengen van uitstekende digitale persproducten, waaronder het nieuwe Revoria-assortiment. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen, die zullen worden aangedreven door een nieuwe portfolio van producten van het merk Revoria", stelt Lawn.