De grootformaatprinter Acuity Prime Hybrid kan zowel soepele als stijve dragers bedrukken. De machine gebruikt dezelfde pigmentinkten als de Acuity Prime. Als een vlakbedprinter kan de Acuity Prime Hybrid dragers met een breedte tot 2 meter aan. De printer kan tot vier stijve dragers tegelijk bedrukken en is uitgerust met positiepennen om de drager over de hele breedte precies te kunnen positioneren. De Acuity Prime Hybrid, die in productiekwaliteit 92 m²/u kan bedrukken, kan daarnaast stroomopwaarts en stroomafwaarts ook uitgerust worden met eenheden die elk type van drager kunnen manipuleren om de positionering ervan te vereenvoudigen.

Rendabel en robuust

De rolconfiguratie kan twee rollen van elk 0,9 meter breed laden. Bovendien heeft de inkt het certificaat Greenguard Gold gekregen zodat hij voor behangpapier en andere toepassingen gebruikt kan worden.

In juni 2023 wordt een bètamodel in het Verenigd Koninkrijk geïnstalleerd, terwijl de commercialisering voor het jaareinde gepland is.

Volgens David Burton, directeur van Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, werd de printer ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vragen van de klant op het vlak van polyvalentie en bruikbaarheid. "Om aan hun verwachtingen te voldoen en voortbouwend op het succes van de vlakbedprinters Acuity Prime, hebben we de Acuity Prime Hybrid ontwikkeld, een rendabele en robuuste pers die de productiviteit bij een groot aantal toepassingen zal maximaliseren."

De grootformaatprinter Acuity Prime Hybrid kan zowel soepele als stijve dragers bedrukken. De machine gebruikt dezelfde pigmentinkten als de Acuity Prime. Als een vlakbedprinter kan de Acuity Prime Hybrid dragers met een breedte tot 2 meter aan. De printer kan tot vier stijve dragers tegelijk bedrukken en is uitgerust met positiepennen om de drager over de hele breedte precies te kunnen positioneren. De Acuity Prime Hybrid, die in productiekwaliteit 92 m²/u kan bedrukken, kan daarnaast stroomopwaarts en stroomafwaarts ook uitgerust worden met eenheden die elk type van drager kunnen manipuleren om de positionering ervan te vereenvoudigen.De rolconfiguratie kan twee rollen van elk 0,9 meter breed laden. Bovendien heeft de inkt het certificaat Greenguard Gold gekregen zodat hij voor behangpapier en andere toepassingen gebruikt kan worden.In juni 2023 wordt een bètamodel in het Verenigd Koninkrijk geïnstalleerd, terwijl de commercialisering voor het jaareinde gepland is.Volgens David Burton, directeur van Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, werd de printer ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vragen van de klant op het vlak van polyvalentie en bruikbaarheid. "Om aan hun verwachtingen te voldoen en voortbouwend op het succes van de vlakbedprinters Acuity Prime, hebben we de Acuity Prime Hybrid ontwikkeld, een rendabele en robuuste pers die de productiviteit bij een groot aantal toepassingen zal maximaliseren."