Tijdens het event wordt onder meer een workshop gegeven door de eerste Europese bètaklant van de Jet Press FP790. Fujifilm lanceerde de digitale flexibele verpakkingspers tijdens Interpack 2023 in Düsseldorf.

"De klant deelt zijn ervaringen met het werken met de pers, details over de bredere samenwerking met Fujifilm, en zal de machine demonstreren", stelt Fujifilm.

Naast de Jet Press FP790 zijn er ook andere digitale en analoge oplossingen te zien. Er staan workshops op het programma over de toekomst van inkjettechnologie voor verpakkingen, demonstraties met printvoorbeelden en presentaties van Fujifilm-partners waaronder Nordmeccanica, Infigo, Henkel, Hybrid, enzovoort.

Tijdens het event wordt onder meer een workshop gegeven door de eerste Europese bètaklant van de Jet Press FP790. Fujifilm lanceerde de digitale flexibele verpakkingspers tijdens Interpack 2023 in Düsseldorf."De klant deelt zijn ervaringen met het werken met de pers, details over de bredere samenwerking met Fujifilm, en zal de machine demonstreren", stelt Fujifilm.Naast de Jet Press FP790 zijn er ook andere digitale en analoge oplossingen te zien. Er staan workshops op het programma over de toekomst van inkjettechnologie voor verpakkingen, demonstraties met printvoorbeelden en presentaties van Fujifilm-partners waaronder Nordmeccanica, Infigo, Henkel, Hybrid, enzovoort.