Ook de Acuity Ultra Hybrid LED printer wordt opnieuw in de picture gezet. "Met een bètamodel dat nu beschikbaar is bij een klant in het Verenigd Koninkrijk en een aantal technische ontwikkelingen sinds vorig jaar, is deze machine een must-see", klinkt het bij Fujifilm. De Acuity Ultra R2, aangekondigd medio 2021, is nu verkrijgbaar in versies van 5 m en 3,2 m.

Op FESPA zal Fujifilm zijn 5 m, vierkanaals conventioneel UV-uithardend High Speed-model demonstreren, dat vorig jaar is ontwikkeld en tot 65 procent sneller print dan de standaard 5 m-machine. De Japanse printerfabrikant zal ook de snelheidstoename (tot 39%) benadrukken die het heeft bereikt voor het 3,2 m High Speed-model.

Fujifilm zal ook een nieuwe toevoeging aan het Acuity-assortiment tonen - die voorafgaand aan de vakbeurs zal worden aangekondigd - terwijl de samenwerking rond de nieuwe single-pass inkjetpers met het Spaanse Barberán zal worden gedemonstreerd met een schaalmodel en videodemonstratie.

Ook de Acuity Ultra Hybrid LED printer wordt opnieuw in de picture gezet. "Met een bètamodel dat nu beschikbaar is bij een klant in het Verenigd Koninkrijk en een aantal technische ontwikkelingen sinds vorig jaar, is deze machine een must-see", klinkt het bij Fujifilm. De Acuity Ultra R2, aangekondigd medio 2021, is nu verkrijgbaar in versies van 5 m en 3,2 m. Op FESPA zal Fujifilm zijn 5 m, vierkanaals conventioneel UV-uithardend High Speed-model demonstreren, dat vorig jaar is ontwikkeld en tot 65 procent sneller print dan de standaard 5 m-machine. De Japanse printerfabrikant zal ook de snelheidstoename (tot 39%) benadrukken die het heeft bereikt voor het 3,2 m High Speed-model. Fujifilm zal ook een nieuwe toevoeging aan het Acuity-assortiment tonen - die voorafgaand aan de vakbeurs zal worden aangekondigd - terwijl de samenwerking rond de nieuwe single-pass inkjetpers met het Spaanse Barberán zal worden gedemonstreerd met een schaalmodel en videodemonstratie.