Kama is actief in afwerkings- en stanstechnieken voor drukwerk. Op zijn stand op Interpack zal Fujifilm in samenwerking met Kama demonstraties geven van de aanmaak en afwerking van drukwerk. Tijdens die demonstraties zullen er verpakkingen in vouwkarton vervaardigd worden, van digitale druk tot afwerking. De uitrusting van Kama verwerkt de productie van de Jet Press 750S (een vellenprinter voor het B2-formaat die hoge snelheden haalt) en van de digitale 6-kleurenpers Revoria PC1120, beide van Fujifilm.

Om het verwerkingsproces in real time te vervolledigen, wordt ook een SBU-eenheid van Kama (voor het verdere transport van gestanst drukwerk) geconfigureerd om afgewerkt verpakkingskarton af te voeren. De Kama ProCut 76 Foil biedt 10 verschillende functies voor postpress- en veredelingstoepassingen (onder andere stansen, rillen, perforeren, stempelen, vergulden, brailletekens en hologrammen aanbrengen).

Kleine oplages

"Afwerking is een integraal onderdeel van de productie van drukwerk. Onze samenwerking met Kama maakt duidelijk dat de Jet Press en de Revoria een rol kunnen spelen in de segmenten van de verpakkings- en de commerciële druk, en dankzij onze inkttechnologie FS1 ook in de voedingsverpakkingen", zegt Taro Aoki, bevoegd voor de digitale printoplossingen bij Fujifilm EMEA.

"Als een specialist voor kleine oplagen was Kama een van de eerste constructeurs om afwerkingsoplossingen te ontwikkelen die tegemoet kwamen aan de behoeften van de digitale druk. De nieuwigheden omvatten de functie AutoRegister voor een perfect register van de vellen, kortere insteltijden en de automatische SBU-eenheid", onderstreept Bernd Sauter, algemeen directeur van Kama.

De Revoria PC1120 drukt tot 120 ppm en kan geconfigureerd worden om tot 10 kleuren te drukken, waaronder goudkleurige, zilverkleurige, witte, roze en transparante inkten.
Kama is actief in afwerkings- en stanstechnieken voor drukwerk. Op zijn stand op Interpack zal Fujifilm in samenwerking met Kama demonstraties geven van de aanmaak en afwerking van drukwerk. Tijdens die demonstraties zullen er verpakkingen in vouwkarton vervaardigd worden, van digitale druk tot afwerking. De uitrusting van Kama verwerkt de productie van de Jet Press 750S (een vellenprinter voor het B2-formaat die hoge snelheden haalt) en van de digitale 6-kleurenpers Revoria PC1120, beide van Fujifilm.Om het verwerkingsproces in real time te vervolledigen, wordt ook een SBU-eenheid van Kama (voor het verdere transport van gestanst drukwerk) geconfigureerd om afgewerkt verpakkingskarton af te voeren. De Kama ProCut 76 Foil biedt 10 verschillende functies voor postpress- en veredelingstoepassingen (onder andere stansen, rillen, perforeren, stempelen, vergulden, brailletekens en hologrammen aanbrengen)."Afwerking is een integraal onderdeel van de productie van drukwerk. Onze samenwerking met Kama maakt duidelijk dat de Jet Press en de Revoria een rol kunnen spelen in de segmenten van de verpakkings- en de commerciële druk, en dankzij onze inkttechnologie FS1 ook in de voedingsverpakkingen", zegt Taro Aoki, bevoegd voor de digitale printoplossingen bij Fujifilm EMEA. "Als een specialist voor kleine oplagen was Kama een van de eerste constructeurs om afwerkingsoplossingen te ontwikkelen die tegemoet kwamen aan de behoeften van de digitale druk. De nieuwigheden omvatten de functie AutoRegister voor een perfect register van de vellen, kortere insteltijden en de automatische SBU-eenheid", onderstreept Bernd Sauter, algemeen directeur van Kama.