Ralf Petersen zal werkzaam zijn op de verkoopafdeling, waar hij verantwoordelijk wordt voor het beoordelen van de workflowbehoeften van de klant en het beheren van de integratie van end-to-end-oplossingen, van workflow tot afwerking, rekening houdend met de oplossingen van zowel Fujifilm als externe partners.

Voorheen werkte Petersen in een workflow-consultancyrol bij Landa Digital Printing. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de printindustrie, waaronder opdrachten bij Heidelberg, Canon Europe en HP.

Brede verpakkingsstrategie

De positie van Ralf Petersen is volgens Fujifilm belangrijk om zijn verpakkingsaanbod in EMEA uit te breiden. Deze benoeming komt bovenop de recente aanstellingen van Raynald Barillot, category manager Digital Packaging en Karl Borsky, category manager Analogue Packaging.

"Deze rol is gecreëerd als onderdeel van Fujifilms strategie om onze aanwezigheid op de verpakkingsmarkt te vergroten", zegt Manuel Schrutt, head of Packaging bij Fujifilm EMEA. Volgens Schrutt past de benoeming van Petersen in de bredere verpakkingsstrategie van het bedrijf. "Ralf voegt zich bij ons met uitgebreide kennis en expertise van software en de analoge verpakkingsmarkt. Hij is bekend en gerespecteerd in de branche."

Ralf Petersen zal werkzaam zijn op de verkoopafdeling, waar hij verantwoordelijk wordt voor het beoordelen van de workflowbehoeften van de klant en het beheren van de integratie van end-to-end-oplossingen, van workflow tot afwerking, rekening houdend met de oplossingen van zowel Fujifilm als externe partners.Voorheen werkte Petersen in een workflow-consultancyrol bij Landa Digital Printing. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de printindustrie, waaronder opdrachten bij Heidelberg, Canon Europe en HP.De positie van Ralf Petersen is volgens Fujifilm belangrijk om zijn verpakkingsaanbod in EMEA uit te breiden. Deze benoeming komt bovenop de recente aanstellingen van Raynald Barillot, category manager Digital Packaging en Karl Borsky, category manager Analogue Packaging."Deze rol is gecreëerd als onderdeel van Fujifilms strategie om onze aanwezigheid op de verpakkingsmarkt te vergroten", zegt Manuel Schrutt, head of Packaging bij Fujifilm EMEA. Volgens Schrutt past de benoeming van Petersen in de bredere verpakkingsstrategie van het bedrijf. "Ralf voegt zich bij ons met uitgebreide kennis en expertise van software en de analoge verpakkingsmarkt. Hij is bekend en gerespecteerd in de branche."