De aankondiging komt er nadat de nieuwe Revoria PC1120 van Fujifilm de Color-Logic-certificatie gekregen heeft om metaalkleuren te drukken.

Color-Logic is een systeem voor kleurcommunicatie dat rekening houdt met het printsysteem, de inkten, het persprofiel en de specifieke bekledingen van de printer. Het systeem Color-Logic heeft de Revoria nu gecertificeerd voor de veredelingsdruk, zowel voor witte inkt in combinatie met CMYK op papier als voor witte inkt met CMYK op metalen dragers.

Metaaleffecten

Fujifilm deelt mee dat het systeem Color-Logic ook beschikbaar zal komen op andere analoge en digitale druk- en verpakkingstechnieken die het bedrijf aanbiedt.

Manuel Schrutt, bevoegd voor de verpakkingen bij Fujifilm EMEA, over het akkoord met Color-Logic: "De offset-, flexo- en digitale technieken van Fujifilm stellen klanten al in staat om een ruime waaier metaaleffecten te drukken. Het systeem Color-Logic stelt hen nu ook in staat om een vooraf gedefinieerd palet metaalkleuren te creëren dat in de creatietoepassingen van Adobe geïntegreerd kan worden. Vervolgens kunnen ze die kleurpaletten als kleurenwaaiers of staalboekjes printen om ze op hun beurt aan hun klanten te geven."

De aankondiging komt er nadat de nieuwe Revoria PC1120 van Fujifilm de Color-Logic-certificatie gekregen heeft om metaalkleuren te drukken. Color-Logic is een systeem voor kleurcommunicatie dat rekening houdt met het printsysteem, de inkten, het persprofiel en de specifieke bekledingen van de printer. Het systeem Color-Logic heeft de Revoria nu gecertificeerd voor de veredelingsdruk, zowel voor witte inkt in combinatie met CMYK op papier als voor witte inkt met CMYK op metalen dragers.Fujifilm deelt mee dat het systeem Color-Logic ook beschikbaar zal komen op andere analoge en digitale druk- en verpakkingstechnieken die het bedrijf aanbiedt. Manuel Schrutt, bevoegd voor de verpakkingen bij Fujifilm EMEA, over het akkoord met Color-Logic: "De offset-, flexo- en digitale technieken van Fujifilm stellen klanten al in staat om een ruime waaier metaaleffecten te drukken. Het systeem Color-Logic stelt hen nu ook in staat om een vooraf gedefinieerd palet metaalkleuren te creëren dat in de creatietoepassingen van Adobe geïntegreerd kan worden. Vervolgens kunnen ze die kleurpaletten als kleurenwaaiers of staalboekjes printen om ze op hun beurt aan hun klanten te geven."