Papyrus Viscom, gevestigd in Mechelen, is een onderdeel van de Papyrus Group. Het bedrijf is actief in de verkoop van hardware en print- en signmedia in de Benelux. "De Acuity Prime vormt een nieuwe standaard en is een fijne aanvulling op ons bestaande assortiment grootformaatprinters", zegt David Goris, de Business Unit manager Papyrus Viscom Benelux.

Bekende omgeving

"Papyrus Viscom heeft een uitgebreide en trouwe klantenbasis", duidt Oliver Wellens, Sales manager, Fujifilm België. "Het bedrijf is uiterst gevoelig voor de wensen en vereisten van de klant, en hierdoor bevinden ze zich in de unieke positie om de bedrijven te identificeren die het meest van de Acuity Prime zouden kunnen profiteren. Hun klanten kunnen vervolgens die stap zetten in een voor hun bekende omgeving, met vertrouwde contactpersonen die ze al kennen voor verkoop en service."

De Acuity Prime 20 en Acuity Prime 30, die medio 2021 zijn geïntroduceerd, worden deze week gedemonstreerd tijdens de Fespa in Berlijn De Acuity Ultra R2 (de modellen van 5 m en 3,2 m) en twee nieuwe apparaten die nog zullen worden aangekondigd, zijn er ook te zien.

Papyrus Viscom, gevestigd in Mechelen, is een onderdeel van de Papyrus Group. Het bedrijf is actief in de verkoop van hardware en print- en signmedia in de Benelux. "De Acuity Prime vormt een nieuwe standaard en is een fijne aanvulling op ons bestaande assortiment grootformaatprinters", zegt David Goris, de Business Unit manager Papyrus Viscom Benelux."Papyrus Viscom heeft een uitgebreide en trouwe klantenbasis", duidt Oliver Wellens, Sales manager, Fujifilm België. "Het bedrijf is uiterst gevoelig voor de wensen en vereisten van de klant, en hierdoor bevinden ze zich in de unieke positie om de bedrijven te identificeren die het meest van de Acuity Prime zouden kunnen profiteren. Hun klanten kunnen vervolgens die stap zetten in een voor hun bekende omgeving, met vertrouwde contactpersonen die ze al kennen voor verkoop en service."De Acuity Prime 20 en Acuity Prime 30, die medio 2021 zijn geïntroduceerd, worden deze week gedemonstreerd tijdens de Fespa in Berlijn De Acuity Ultra R2 (de modellen van 5 m en 3,2 m) en twee nieuwe apparaten die nog zullen worden aangekondigd, zijn er ook te zien.