De systemen worden ingezet voor het beheer van de printproductie van Fujifilms digitale persen uit de Revoria- en Apeos-serie. De samenwerking wordt gedemonstreerd in de European Print Experience Centers in Brussel en Rattingen (Duitsland) en zal begin 2024 te zien zijn op het Peak Performance Print-event van Fujifilm.

End-to-endworkflow

Met dit partnership wordt een uitgebreide end-to-endworkflow gedemonstreerd: vanaf het onboarden van opdrachten via een web-to-printsysteem tot het registreren van de opdracht in een MIS-systeem en het volledig beheren van printopdrachten voor organisatie, opmaak, combinatie en afwerking.

"De groeiprognose voor digitaal printen is gezond, maar brengt een toenemende druk om grotere hoeveelheden printopdrachten te beheren met snellere doorlooptijden, en dat is alleen mogelijk door ook slim te automatiseren", zegt John Davies, product group manager voor workflowproducten bij Fujifilm Europa. "We zijn verheugd dat we in samenwerking met ePS de automatiseringsniveaus voor end-to-endworkflow kunnen leveren die onze klanten nodig hebben voor hun printoplossing."

De systemen worden ingezet voor het beheer van de printproductie van Fujifilms digitale persen uit de Revoria- en Apeos-serie. De samenwerking wordt gedemonstreerd in de European Print Experience Centers in Brussel en Rattingen (Duitsland) en zal begin 2024 te zien zijn op het Peak Performance Print-event van Fujifilm.Met dit partnership wordt een uitgebreide end-to-endworkflow gedemonstreerd: vanaf het onboarden van opdrachten via een web-to-printsysteem tot het registreren van de opdracht in een MIS-systeem en het volledig beheren van printopdrachten voor organisatie, opmaak, combinatie en afwerking."De groeiprognose voor digitaal printen is gezond, maar brengt een toenemende druk om grotere hoeveelheden printopdrachten te beheren met snellere doorlooptijden, en dat is alleen mogelijk door ook slim te automatiseren", zegt John Davies, product group manager voor workflowproducten bij Fujifilm Europa. "We zijn verheugd dat we in samenwerking met ePS de automatiseringsniveaus voor end-to-endworkflow kunnen leveren die onze klanten nodig hebben voor hun printoplossing."