De vlakbedprinter Acuity Prime L werd vorig jaar onthuld op de Fespa in Berlijn en is nu op de markt beschikbaar. Een eerste exemplaar van de Acuity Prime L staat al opgesteld bij het Duitse Tom Fox dat ook in een Acuity Prime 30 investeerde.

De Acuity Prime L is een grotere versie van de modellen Acuity Prime 20 en 30. De machine heeft een maximaal drukoppervlak van 3200 x 2000 mm en haalt een snelheid van 202 m²/u. De vlakbedprinter Acuity Prime L telt zes zuigzones en 16 elementen om de drager in de juiste positie te duwen. Hij biedt de mogelijkheid om twee opdrachten naast elkaar te drukken, dankzij de functie 'dubbele zone'. De Acuity Prime is beschikbaar met zeven inktkanalen (CMYK + wit, transparant en primer).

Met het inktsysteem Uvijet HM biedt Fujifilm inkten aan die speciaal voor het gamma Acuity Prime zijn samengesteld. Volgens Fujifilm zijn die inkten geschikt om kleurrijke beelden met een constant hoge kwaliteit te produceren. Ze bieden een uitstekende hechting op een ruime waaier dragers en kunnen een ruim kleurgamma reproduceren.

Een nieuwe primer maakt het mogelijk om de hechting op bijzonder moeilijke dragers te verbeteren. Daardoor moeten de dragers geen aparte voorbehandeling meer krijgen.

De vlakbedprinter Acuity Prime L werd vorig jaar onthuld op de Fespa in Berlijn en is nu op de markt beschikbaar. Een eerste exemplaar van de Acuity Prime L staat al opgesteld bij het Duitse Tom Fox dat ook in een Acuity Prime 30 investeerde.De Acuity Prime L is een grotere versie van de modellen Acuity Prime 20 en 30. De machine heeft een maximaal drukoppervlak van 3200 x 2000 mm en haalt een snelheid van 202 m²/u. De vlakbedprinter Acuity Prime L telt zes zuigzones en 16 elementen om de drager in de juiste positie te duwen. Hij biedt de mogelijkheid om twee opdrachten naast elkaar te drukken, dankzij de functie 'dubbele zone'. De Acuity Prime is beschikbaar met zeven inktkanalen (CMYK + wit, transparant en primer).Met het inktsysteem Uvijet HM biedt Fujifilm inkten aan die speciaal voor het gamma Acuity Prime zijn samengesteld. Volgens Fujifilm zijn die inkten geschikt om kleurrijke beelden met een constant hoge kwaliteit te produceren. Ze bieden een uitstekende hechting op een ruime waaier dragers en kunnen een ruim kleurgamma reproduceren.Een nieuwe primer maakt het mogelijk om de hechting op bijzonder moeilijke dragers te verbeteren. Daardoor moeten de dragers geen aparte voorbehandeling meer krijgen.