De thermoforminkten Uvijet HZ werden ontwikkeld en getest door Fujifilm in zijn productievestiging voor inkten van Broadstairs, in het Verenigd Koninkrijk. Volgens Matthew Whiting, productmanager voor Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, maximaliseren die inkten de mogelijkheden van de persen van Fujifilm, zoals de Acuity Prime.

Stabiele kleuren

Volgens de fabrikant garandeert de Uvijet HZ-inkt "een uitstekende puntweergave, stabiele kleuren met een uitzonderlijke hechting en een groot rekvermogen, en een uitstekende kwaliteit voor toepassingen zoals thermoforming, lijnbuigen en koepelblazen." Matthew Whiting legt uit: "Bij thermoforming moet men vermijden dat de inkt scheurt en schilfert. Onze Uvijet HZ-inkten zijn bijzonder flexibel en behouden hun superieure kwaliteit tijdens het hele thermoformingproces om een prachtige afwerking te bieden."

Minder milieu-impact

De Uvijet HZ-inkten zijn ook geschikt voor toepassingen die gebogen, gerild, gefreesd en gesneden moeten worden. De inkten lenen zich voor binnen- en buitentoepassingen en zijn geschikt voor toepassingen die bij temperaturen tussen 150 en 200 °C hun definitieve vorm krijgen. Ze bevatten geen vluchtige oplosmiddelen en koolwaterstoffen zodat hun impact op het milieu kleiner is dan die van producten op basis van solventen.

De thermoforminkten Uvijet HZ werden ontwikkeld en getest door Fujifilm in zijn productievestiging voor inkten van Broadstairs, in het Verenigd Koninkrijk. Volgens Matthew Whiting, productmanager voor Fujifilm Wide Format Inkjet Systems, maximaliseren die inkten de mogelijkheden van de persen van Fujifilm, zoals de Acuity Prime.Volgens de fabrikant garandeert de Uvijet HZ-inkt "een uitstekende puntweergave, stabiele kleuren met een uitzonderlijke hechting en een groot rekvermogen, en een uitstekende kwaliteit voor toepassingen zoals thermoforming, lijnbuigen en koepelblazen." Matthew Whiting legt uit: "Bij thermoforming moet men vermijden dat de inkt scheurt en schilfert. Onze Uvijet HZ-inkten zijn bijzonder flexibel en behouden hun superieure kwaliteit tijdens het hele thermoformingproces om een prachtige afwerking te bieden."De Uvijet HZ-inkten zijn ook geschikt voor toepassingen die gebogen, gerild, gefreesd en gesneden moeten worden. De inkten lenen zich voor binnen- en buitentoepassingen en zijn geschikt voor toepassingen die bij temperaturen tussen 150 en 200 °C hun definitieve vorm krijgen. Ze bevatten geen vluchtige oplosmiddelen en koolwaterstoffen zodat hun impact op het milieu kleiner is dan die van producten op basis van solventen.