De nieuwe pers die vanaf 2013 te koop zou moeten zijn, steunt op de technologie van de JetPress 720, maar onderscheidt zich door een vlak papiertraject. De pers kan ook dikkere dragers en zelfs vouwdozen bedrukken.

Fujifilm dat zijn groeistrategie in de digitale inkjet voortzet, kondigt voor drupa ook nog een 'drop on demand' inkjetkop voor industriële toepassingen aan - de SG-1024 die Fujifilm Dimatix ontwikkeld heeft op basis van een nieuwe inkjettechnologie, namelijk RediJet. Op drupa zal Fujifilm ook nog het nieuwe gamma inkjetinkten Vividia, voor handelsdrukwerk en verpakkingen, voorstellen.

Het Japanse bedrijf kondigt tenslotte ook nog een update van zijn werkstroom XMF aan, versie 5. Die nieuwe versie biedt meer bepaald een nieuwe oplossing voor het kleurbeheer, XMF ColorPath, volgens het principe van de cloud-computing.

De nieuwe pers die vanaf 2013 te koop zou moeten zijn, steunt op de technologie van de JetPress 720, maar onderscheidt zich door een vlak papiertraject. De pers kan ook dikkere dragers en zelfs vouwdozen bedrukken. Fujifilm dat zijn groeistrategie in de digitale inkjet voortzet, kondigt voor drupa ook nog een 'drop on demand' inkjetkop voor industriële toepassingen aan - de SG-1024 die Fujifilm Dimatix ontwikkeld heeft op basis van een nieuwe inkjettechnologie, namelijk RediJet. Op drupa zal Fujifilm ook nog het nieuwe gamma inkjetinkten Vividia, voor handelsdrukwerk en verpakkingen, voorstellen. Het Japanse bedrijf kondigt tenslotte ook nog een update van zijn werkstroom XMF aan, versie 5. Die nieuwe versie biedt meer bepaald een nieuwe oplossing voor het kleurbeheer, XMF ColorPath, volgens het principe van de cloud-computing.