We wisten al dat Fujifilm in Düsseldorf een nieuwe velleninkjetpers van het B2-formaat zou voorstellen - een speciaal voor verpakkingstoepassingen omgebouwde JetPress 720. Over de nieuwe rotatiepers is echter nog zo goed als niets geweten. Fujifilm zwijgt over de baanbreedte, maar geeft wel aan dat de pers in dezelfde druktoren in duplex (recto/verso) zal kunnen drukken en een snelheid van 127 m/min haalt.

De pers zal gebruik maken van de nieuwe inkten Vividia, die zowel in een versie met pigmenten als in een versie met kleurstoffen beschikbaar zijn. De pers die op de drupa gedemonstreerd zal worden, moet tegen het einde van het jaar op de markt komen.

We wisten al dat Fujifilm in Düsseldorf een nieuwe velleninkjetpers van het B2-formaat zou voorstellen - een speciaal voor verpakkingstoepassingen omgebouwde JetPress 720. Over de nieuwe rotatiepers is echter nog zo goed als niets geweten. Fujifilm zwijgt over de baanbreedte, maar geeft wel aan dat de pers in dezelfde druktoren in duplex (recto/verso) zal kunnen drukken en een snelheid van 127 m/min haalt. De pers zal gebruik maken van de nieuwe inkten Vividia, die zowel in een versie met pigmenten als in een versie met kleurstoffen beschikbaar zijn. De pers die op de drupa gedemonstreerd zal worden, moet tegen het einde van het jaar op de markt komen.