Het nieuwe assortiment plaatbelichters omvat twee Luxel T-X (hoge snelheid) modellen en drie Luxel T-S (standaard) modellen.

Opdracht- en systeembeheer kan worden uitgevoerd via een eenvoudige pc-interface via een glasvezelkabel, waardoor instellingen op een groot scherm kunnen worden bekeken.

Continu gebruik mogelijk

De platen kunnen in meerdere cassettes worden geladen, afgezien van de cassette die in gebruik is, waardoor continu gebruik mogelijk is.

Acht millimeter-klemmen, met een optie voor 6 mm op het T-X-model, zorgen voor compatibiliteit met een breed scala aan rotatie- en vellenpersen.

Met een onderhoudsservice op afstand kan de systeemstatus vanaf een externe locatie worden bewaakt, samen met begeleiding bij tijdig onderhoud en de vervanging van verbruiksartikelen.

Het nieuwe assortiment plaatbelichters omvat twee Luxel T-X (hoge snelheid) modellen en drie Luxel T-S (standaard) modellen.Opdracht- en systeembeheer kan worden uitgevoerd via een eenvoudige pc-interface via een glasvezelkabel, waardoor instellingen op een groot scherm kunnen worden bekeken.De platen kunnen in meerdere cassettes worden geladen, afgezien van de cassette die in gebruik is, waardoor continu gebruik mogelijk is.Acht millimeter-klemmen, met een optie voor 6 mm op het T-X-model, zorgen voor compatibiliteit met een breed scala aan rotatie- en vellenpersen.Met een onderhoudsservice op afstand kan de systeemstatus vanaf een externe locatie worden bewaakt, samen met begeleiding bij tijdig onderhoud en de vervanging van verbruiksartikelen.