Het Europese klantenevenement vindt plaats op woensdag 29 september 2021 in de lokalen van het Advanced Print Technology Centre van Fujifilm in Zaventem. Voor het bedrijf de gelegenheid om zijn nieuwigheden op het vlak van digitale printtechnologie live voor te stellen.

De nieuwe Fujifilm Jet Press 750 S High Speed Model, een inkjetpers van het B2-formaat, zal in Zaventem voor het eerst in actie te zien zijn.

Live demo's

Daarnaast worden ook nog nieuwe configuraties voor reliëfdruk voorgesteld die op de technologie van de printkop Samba steunen. Die technologie bundelt uiteenlopende systemen voor printkoppen (inkjet), inkten en optimaliseringsmogelijkheden in hybride of zelfstandige systemen die perfect in verschillende conventionele productieprocedés geïntegreerd kunnen worden.

"We zijn erg blij dat we opnieuw klanten in het Advanced Print Technology Centre kunnen uitnodigen na de lange coronaperiode. Van die rustpauze hebben we gebruik gemaakt om de lokalen te renoveren en om een groot aantal nieuwe systemen te installeren", legt Taro Aoki uit, head of Digital Press Solutions, Fujifilm Graphic Systems EMEA. "We zijn er trots op dat we voor het eerst de Jet Press 750 S High Speed Model live kunnen demonstreren en al onze nieuwigheden op het vlak van de digitale druk kunnen voorstellen."

Inschrijven kan hier.

Het Europese klantenevenement vindt plaats op woensdag 29 september 2021 in de lokalen van het Advanced Print Technology Centre van Fujifilm in Zaventem. Voor het bedrijf de gelegenheid om zijn nieuwigheden op het vlak van digitale printtechnologie live voor te stellen. De nieuwe Fujifilm Jet Press 750 S High Speed Model, een inkjetpers van het B2-formaat, zal in Zaventem voor het eerst in actie te zien zijn. Daarnaast worden ook nog nieuwe configuraties voor reliëfdruk voorgesteld die op de technologie van de printkop Samba steunen. Die technologie bundelt uiteenlopende systemen voor printkoppen (inkjet), inkten en optimaliseringsmogelijkheden in hybride of zelfstandige systemen die perfect in verschillende conventionele productieprocedés geïntegreerd kunnen worden. "We zijn erg blij dat we opnieuw klanten in het Advanced Print Technology Centre kunnen uitnodigen na de lange coronaperiode. Van die rustpauze hebben we gebruik gemaakt om de lokalen te renoveren en om een groot aantal nieuwe systemen te installeren", legt Taro Aoki uit, head of Digital Press Solutions, Fujifilm Graphic Systems EMEA. "We zijn er trots op dat we voor het eerst de Jet Press 750 S High Speed Model live kunnen demonstreren en al onze nieuwigheden op het vlak van de digitale druk kunnen voorstellen." Inschrijven kan hier.