"In het financiële boekjaar 2021-2022 heeft de internationale verkoop van de Jet Press de beste resultaten ooit geboekt. Tegelijk verstevigt het snelle succes van het nieuwe gamma Revoria, dat op bepaalde Europese markten uitgebracht is, nog de leiderspositie van het bedrijf op de markt van de digitale handelsdruk", maakt Fujifilm bekend. De Japanse fabrikant heeft in 2021-2022 meer dan vijftig exemplaren van de Jet Press geïnstalleerd, waarvan 14 in Europa. De Europese verkoop van de inkt voor de Jet Press is in vergelijking met 2019-2020 met 140 procent gestegen.

Complementaire technieken

Sinds de lancering van de tonerpers Revoria PC1120, in september 2021, heeft Fujifilm er al twintig exemplaren van geïnstalleerd in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Portugal. In de loop van de volgende maanden zal de pers ook elders in Europa beschikbaar komen. "De Jet Press en de Revoria zijn complementaire technieken", zegt Taro Aoki, verantwoordelijk voor de digitale persen bij Fujifilm. "Vier van onze klanten in Duitsland, Italië en Portugal die over een Jet Press beschikken, hebben ook in de PC1120 geïnvesteerd, wegens de speciale kleuren die daarmee gedrukt kunnen worden en wegens de enorme waaier dragers die deze printer kan verwerken." De Revoria bedrukt tot 120 ppm en kan bovenop de klassieke CMYK-kleuren ook nog tot twee speciale toners (goud- of zilverkleurig, transparant, wit of roze) printen.

De Revoria Press PC1120 van Fujifilm
"In het financiële boekjaar 2021-2022 heeft de internationale verkoop van de Jet Press de beste resultaten ooit geboekt. Tegelijk verstevigt het snelle succes van het nieuwe gamma Revoria, dat op bepaalde Europese markten uitgebracht is, nog de leiderspositie van het bedrijf op de markt van de digitale handelsdruk", maakt Fujifilm bekend. De Japanse fabrikant heeft in 2021-2022 meer dan vijftig exemplaren van de Jet Press geïnstalleerd, waarvan 14 in Europa. De Europese verkoop van de inkt voor de Jet Press is in vergelijking met 2019-2020 met 140 procent gestegen. Sinds de lancering van de tonerpers Revoria PC1120, in september 2021, heeft Fujifilm er al twintig exemplaren van geïnstalleerd in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Portugal. In de loop van de volgende maanden zal de pers ook elders in Europa beschikbaar komen. "De Jet Press en de Revoria zijn complementaire technieken", zegt Taro Aoki, verantwoordelijk voor de digitale persen bij Fujifilm. "Vier van onze klanten in Duitsland, Italië en Portugal die over een Jet Press beschikken, hebben ook in de PC1120 geïnvesteerd, wegens de speciale kleuren die daarmee gedrukt kunnen worden en wegens de enorme waaier dragers die deze printer kan verwerken." De Revoria bedrukt tot 120 ppm en kan bovenop de klassieke CMYK-kleuren ook nog tot twee speciale toners (goud- of zilverkleurig, transparant, wit of roze) printen.