De Acuity Prime Hybrid grootformaatprinter bouwt voort op het succes van de Acuity Prime vlakbedprinter en toont zich nog flexibeler. Zo kan hij gemakkelijk een ruime waaier van stijve en soepele materialen verwerken. Volgens Fujifilm biedt de Acuity Prime Hybrid een optimaal evenwicht tussen snelheid, drukkwaliteit en rendement terwijl er daarnaast ook nog een hele reeks van intuïtieve ontwerpfuncties ingebouwd zijn. In de vlakbedmodus verwerkt de printer bijvoorbeeld substraten met een breedte tot 2050 mm. Tevens kan hij tegelijkertijd tot vier stijve dragers bedrukken en is hij voorzien van registerpennen die een heel precieze druk, van rand tot rand, mogelijk maken.

Behangpapier

De Acuity Prime Hybrid haalt in productiekwaliteit een snelheid van 92 m²/u. Dankzij de bewerkingstafels voor en achter de printer kan elk type van drager bedrukt worden. De rotatie-uitvoering kan tot twee rollen van elk 0,9 m breed opnemen. De gecertificeerde inkt GREENGUARD Gold is geschikt voor de productie van behangpapier en voor een ruime waaier andere toepassingen. De Acuity Prime Hybrid is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van drukkers die sterk uiteenlopende dragers - zoals Dibond, schuimplaat, acryl, polyester, enzovoort - voor verschillende toepassingen moeten bedrukken.

De Acuity Prime Hybrid grootformaatprinter bouwt voort op het succes van de Acuity Prime vlakbedprinter en toont zich nog flexibeler. Zo kan hij gemakkelijk een ruime waaier van stijve en soepele materialen verwerken. Volgens Fujifilm biedt de Acuity Prime Hybrid een optimaal evenwicht tussen snelheid, drukkwaliteit en rendement terwijl er daarnaast ook nog een hele reeks van intuïtieve ontwerpfuncties ingebouwd zijn. In de vlakbedmodus verwerkt de printer bijvoorbeeld substraten met een breedte tot 2050 mm. Tevens kan hij tegelijkertijd tot vier stijve dragers bedrukken en is hij voorzien van registerpennen die een heel precieze druk, van rand tot rand, mogelijk maken.De Acuity Prime Hybrid haalt in productiekwaliteit een snelheid van 92 m²/u. Dankzij de bewerkingstafels voor en achter de printer kan elk type van drager bedrukt worden. De rotatie-uitvoering kan tot twee rollen van elk 0,9 m breed opnemen. De gecertificeerde inkt GREENGUARD Gold is geschikt voor de productie van behangpapier en voor een ruime waaier andere toepassingen. De Acuity Prime Hybrid is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van drukkers die sterk uiteenlopende dragers - zoals Dibond, schuimplaat, acryl, polyester, enzovoort - voor verschillende toepassingen moeten bedrukken.